Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 iul 2024, 23:21
video Foto(4)

Farah Zeynep Abdullah, care dă viață personajului principal Inci în serialul “Vinovați de iubire”, surprinsă în compania celui mai iubit bărbat din viața sa! Iată cum a fost fotografiată celebra actriță!

Farah Zeynep Abdullah este considerată una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 34 de ani, această a cucerit deja publicul cu talentul ei desăvârșit, cu o carismă aparte și cu o pasiune uriașă pentru actorie, încă de la primele sale roluri jucate în producții de excepție. Cel mai recent proiect din care a făcut parte frumoasă actrița este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului central Inci.

Dincolo de carieră fulminantă, Farah Zeynep Abdullah este o familista convinsă și își adoră părinții. Această are o relație specială cu tatăl ei, pe care îl consideră cel mai important și iubit bărbat din viață să.

Farah Zeynep Abdullah, apariție de senzație alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa

Publicul din România a cunoscut-o pe frumoasa actriță Farah Zeynep Abdullah încă din anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul Aylin, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția În dragoste și în război, cu rolul

Sură, în serialul Kosem, în care a jucat rolul Prințesei Farya și de curând a revenit în producția Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal care i-a adus un succes răsunător.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

În viața de zi cu zi, Farah Zeynep Abdullah este o tânără ce își adoră familia și care în ciuda faptului că se dedică trup și suflet carierei sale, nu își neglijează niciodată părinții. Îndrăgita actriță are o relație specială cu tatăl ei, care a sprijinit-o mereu în toate deciziile sale pe plan profesional și i-a ghidat pașii spre carieră strălucită de astăzi.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Farah Zeynep Abdullah, evoluție uluitoare pe plan profesional

Farah Zeynep Abdullah s-a născut în 1989, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, bosniace și irakiene, în sânul căreia a crescut și a primit o educație exemplară. După încheierea liceului, Farah a plecat împreună cu părinții săi în Londra, unde au locuit o lungă perioada.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

In Anglia, tânăra a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în anul 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să joace în serialul Trădarea, rolul care a însemnat primul pas către carieră reușită de astăzi și care i-a adus noi oportunități pe plan profesional.

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.