Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 iun 2024, 12:09

Cum arată Farah Zeynep Abdullah, eroina serialului “Vinovați de iubire”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă renumita actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uimiți!

Farah Zeynep Abdullah are doar 34 de ani și se numără deja printre cele mai apreciate și titrate actrițe ale momentului în Turcia. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent desăvârșit, o carismă captivantă și o pasiune uriașă pentru actorie. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe superba actriță încă din anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, în rolul Aylin, apoi aceasta a revenit la Kanal D, în producția În dragoste și în război, cu rolul Sura, în serialul Kosem, în care a dat viață Prințesei Farya și de

curând a revenit cu un nou rol de excepție în producția Vinovați de iubire, în care a jucat tot rolul principal și care i-a adus un succes răsunător.

Farah Zeynep Abdullah, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născută în anul 1989, în Istanbul, Farah Zeynep Abdullah a crescut și a primit o educație exemplară în sânul familiei sale cu origini mixte, bosniace din partea mamei sale și irakiene din partea tatălui ei.

La vârsta majoratului, după încheierea liceului, Farah a plecat împreună cu părinții săi în Londra, unde au locuit o lungă perioada. Aici, tânăra a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în anul 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să joace în serialul Trădarea, în rolul Aylin.

Citește și: Gestul făcut de Han este de neiertat. Vizionează episodul 13 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară, începând cu ora 21:45

Farah Zeynep Abdullah a fost apreciată de publicul din Turcia pentru talentul ei încă de la primele sale apariții pe micile ecrane și a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte de excepție. Cea mai recentă producție în care a jucat celebra actrița este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal, Inci, o tânără marcată de evenimente dramatice petrecute în copilărie.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Cum arată Farah Zeynep Abdullah, eroina serialului “Vinovați de iubire”, fără machiaj

Dincolo de platourile de filmare, Farah Zeynep Abdullah este o femeie plină de viață și nonconformistă. Când nu se află la filmări, tânăra actrița dedică timp familiei sale și se bucură de iubirea și căldură celor mai dragi persoane din viața sa.

Deși a declarat deseori că și-ar dori să își întemeieze și propria familie, Farah nu și-a întâlnit încă marea dragoste și nu s-a căsătorit, însă își dorește enorm acest lucru.

Citește și: INTERVIU: Farah Zeynep Abdullah, despre serialul "Vinovati de iubire". Ce spune actrița despre İnci, personajul pe care îl interpretează: "Nu avem multe în comun..."

Farah Zeynep Abdullah este activă și în mediul online, unde publică des imagini și clipuri de senzație atât de pe platourile de filmare, ședințe foto, dar și din arhivă personală, spre

marea încântare a publicului. De curând, această a postat pe contul ei de Instagram imagini uluitoare în care și-a făcut apariția fără machiaj, în timp ce se pregătea pentru un eveniment, iar urmăritorii săi au fost uimiți de frumusețea ei naturală și de faptul că nu a recurs încă la nicio intervenție estetică.