Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra actriță 

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 iul 2024, 22:07
video Foto(4)

Farah Zeynep Abdullah, care joacă rolul principal Inci în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online! Iată la ce schimbare de look a recurs renumita actriță!

Farah Zeynep Abdullah este considerată una dintre cele mai talentate și carismatice actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 34 de ani, aceasta a acumulat 14 ani de experiență pe platourile de filmare și jucat în multe producții de succes, care i-au adus notorietate și multe premii și distincții importante. Cel mai recent proiect din care a făcut parte talentata actriță este serialul Vinovați de iubire, în care a dat viață personajului principal Inci.

De curând, îndrăgita Farah Zeynep și-a surprins fanii cu o schimbare uluitoare de look.

Farah Zeynep Abdullah, care joacă rolul principal Inci în serialul “Vinovați de iubire”, apariție de senzație în mediul online

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasa Farah Zeynep Abdullah încă din anul 2014, când a jucat în serialul Trădarea, în care a dat viață personajului Aylin, apoi a revenit la Kanal D în producția În dragoste și în război, unde a jucat rolul Sură, în serialul Kosem și de curând în serialul Vinovați de iubire, în care a dat

viață personajului central Inci.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație alături de cel mai iubit și important bărbat din viața sa! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță

Când nu se află pe platourile de filmare, tânăra actrița este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație.

De curând, această a postat pe contul ei de Instagram câteva imagini care au făcut deliciul urmăritorilor săi, deoarece și-a făcut apariția cu un nou look.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Farah Zeynep Abdullah, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Farah Zeynep Abdullah a venit pe lume în anul 1989, în Istanbul, într-o familie cu origini mixte, bosniace și irakiene, care i-a oferit o educație exemplară și sprijin pentru a-și îndeplini marile dorințe. După încheierea liceului, Farah a plecat împreună cu părinții săi în Londra, unde au locuit o lungă perioadă.

Citește și: Farah Zeynep Abdullah, protagonista serialului “Vinovați de iubire”, apariție de senzație fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

În Marea Britanie, Farah Zeynep Abdullah s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în 2010, deoarece a fost selectată în urmă unui casting, să joace în serialul Trădarea, rolul care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi și care i-a adus noi oportunități în carieră.

 

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!