Farfalle cu somon

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 27 feb 2017, 00:08

Gustos si hranitor!


Ingrediente


Farfalle 350 g
Ulei de masline 30 ml
Unt 20 g
Sare, piper
Ceapa verde 2 leg
Ardei gras rosu 1 buc
Ardei iute 1 buc
Lamaie ½ buc
Smantana lichida 200 g
Somon proaspat 200 g
Somon fumme 80 g


Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa clocotita cu sare, se scurg de apa (se pastreaza un polonic din apa in care au fiert) si se tin intr-o sita.


Se pregateste sosul
Intr-o tigaie se incinge uleiul de masline si untul, se adauga ceapa verde taiata rondele, apoi ardeiul gras si ardeiul iute tocat marunt, se inabusa cu un polonic de supa in care au fiert pastele.
Se pune pestele taiat cuburi si se fierbe 2 minute, apoi se toarna smantana lichida si sucul de lamaie.
Pastele se amesteca cu sosul obtinut si se servesc fierbinti cu parmezan ras deasupra.



 

Taguri: