Farsa care l-a adus in pragul INFARCTULUI. Liviu Guta, la un pas sa ia la bataie un martor care sustinea ca l-a vazut in internat in spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 17:54

Echipa “Drept la tinta” i-a facut o farsa de zile mari interpretului!

In presa tabloida s-a zvonit ca Liviu Guta a facut preinfarct dupa ce a depus un efort considerabil la o sala de gimnastica. S-a spus chiar ca ar fi fost internat intr-un spital din Capitala. Invitat in emisiune, Liviu Guta a infirmat toate aceste zvonuri, ba mai mult, a promis in direct la “Drept la tinta” ca va oferi 10 000 de euro celui care va prezenta o singura dovada ca el ar fi fost internat in spital in aceasta perioada.


Echipa “ Drept la tinta ” i-a jucat interpretului o farsa. Am pretins ca avem dovada, o poza, trimisa de un telespectator pe adresa redactiei emisiunii. “ Eu am nasul mai mare, de obicei. Nu stiu cine a facut poza asta ”, a declarat Liviu Guta. Cantaretul a fost la un pas de a avea palpitatii in timpul confruntarii cu asa zisul martor.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.