FARSA de INFARCT care a devenit VIRAL pe internet! Calatorii dintr-un aeroport AU INGHETAT de spaima. Tu cum ai fi reactionat?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 06 nov 2020, 10:05

Farsa de mai jos face inconjurul internetului in ultimele zile.

Toata actiunea are loc intr-un aeroport din Germania. Subiectii ajung in sala de asteptare, se aseaza pe scaun si incearca sa omoare timpul pe care il mai au pana la zbor in diferite moduri.

La un moment dat ei observa ca apar pe prima pagina a unui ziar citit de o persoana din fata lor, in care se spune ca sunt cautati de autoritati.

Gluma nu se opreste aici.
Personalul aeroportului alerteaza prin statie toti pasagerii despre "suspectul" deosebit de periculos, oferind exact semnalmentele subiectilor.

Mai mult, pe monitoare incepe o editie speciala a stirilor in care prezentatorul anunta prin breaking news ca persoana respectiva este cautata, oferind si poze cu ea.

Subiectii sunt deja foarte stresati, nu inteleg ce se intampla si intra in panica, iar totul atinge cote maxime atunci cand isi fac aparitia ofiterii de politie.


Pe un ton dur acestia ii intreaba daca sunt stresati, in timp ce desfac rapid un diplomat metalic. Subiectii rasufla insa usurati cand isi dau seama ca totul nu este decat o campanie de promovare inteligenta pentru o serie de produse antistress.

Urmariti farsa in clipul video de mai jos. Voi cum ati fi reactionat?