Faruk, decizie drastica in privinta lui Osman! Afla ce se va intampla intre cei doi frati, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 nov 2018, 10:00

Faruk surprinde o discutie aprinsa intre Osman si Burcu care o vizeaza pe Sureyya.

Zi mare pentru Senem, matusa Sureyyei. Aceasta se casatoreste cu Akif, alesul inimii, insa evenimentul nu va fi lipsit de incidente.

 

 

Aflata la nunta matusii sale, Dilara afla ca Adem a facut accident cu masina. Pentru Dilara socul este cu atat mai mare cand afla ca sotul ei a incercat, de fapt, sa se sinucida.

 

 

Nici pentru Osman nu este cea mai norocoasa zi, pentru ca logodnica lui, Burcu, face o scena teribila de gelozie. 

 

 

Martor fara voie al incidentului dintre Osman si Burcu este Faruk, iar barbatul este surprins sa afle ca fratele lui ascunde un mare secret.

Faruk ia o decizie drastica in privinta lui Osman. 

 

 

Ipek gaseste, in cele din urma, modalitatea de a o alunga, pentru totdeauna, pe Esra din viata lui Fikret. Asa cum a promis, Ipek isi apara casnicia cu toate fortele si nu menajeaza pe nimeni cand vine vorba de a-si indeplini scopul.

 

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.