Faruk din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai nostime ipostaze! Iata cum a a fost surprins celebrul Ozcan Deniz, in afara platourilor de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 09 nov 2018, 09:29

Ozcan Deniz este unul dintre cei mai apreciati actori ai momentului in Turcia.

Desi a trecut printr-un moment de cumpana, atunci cand si-a pierdut tatal, Ozcan Deniz si-a regasit rapid puterea de a merge mai departe chiar in minunea de baietel care a venit pe lume si i-a adus implinire sufleteasca.

 

 

Celebrul Ozcan Deniz s-a schimbat foarte mult, dupa casatoria sa cu tanara Feyza Aktan, devenind din burlacul aventurier un familist convins si de cateva luni si un tatic extrem de grijuliu.

 

Feyza si Ozcan Deniz au devenit parinti in ziua de 30 aprilie, anul acesta. De atunci cei doi indragostiti au devenit o familie unita si fericita.

Actorul a cerut producatorilor un alt program de filmari mai flexibil pentru serialul "Mireasa din Istanbul", pentru a petrece mai mult timp alaturi de sotia sa si de micutul Kuzey.

 

Desi este destul de ocupat cu filmarile pentru serial, Ozcan Deniz nu renunta nici la momentele petrecute alaturi de sotie si de fiul sau si nici la clipele de relaxare. De curand acesta a publicat pe contul lui de socializare un scurt filmulet in care apare alaturi de catelusul sau, privind la televizor un meci de fotbal in timp ce devora o ciocolata. 

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.