Faruk, fata in fata cu avocatul Sureyyei! Afla ce vor decide cei doi soti in privinta mariajului lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 aug 2018, 09:35
video Foto(7)

Intalnirea dintre Sureyya si Faruk se termina altfel decat si-au imaginat cei doi soti.

Faruk realizeaza ca, orice ar face, el niciodata nu va fi ideajuns de bun pentru Sureyya, si consimte sa divorteze. Sureyya este bulversata de decizia lui Faruk dar, cu toate acestea, ea decide sa se intoarca in Bursa. Dilara si Adem se pregatesc de nunta, iar Sureyya promite sa fie prezenta la eveniment.

Vestea divortului fiului ei cel mare o bucura nespus pe Esma, stapana conacului Boran.
Dincolo de problemele cu care se confrunta Faruk, in familia Boran nu este liniste deloc, mai ales de cand Adem ameninta ca isi va revendica, in instanta, numele Boran.

Avocatul Garip, care are stranse legaturi cu familia Boran, este cel care il va reprezenta, la proces, pe Adem, lucru care o inspaimanta pe Esma. Garip ii face o propunere surprinzatoare Esmei iar lucrurile degenereaza.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.