Faruk, lovitura naucitoare pentru intreaga familie! Afla ce decizie socanta va lua barbatul si ce furtuna se va dezlantui la conacul Boran, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.
Actualizat: 23 iul 2020, 15:41

Esma primeste cea mai puternica "lovitura" din partea lui Faruk, iar fratii acestuia sunt in stare de soc.

Esma si Garip se bucura din plin de fiecare zi petrecuta impreuna. Acestia incearca sa stea departe de problemele de la conac, insa reusesc, nu pentru multa vreme.

Exista o “problema” la conac, pe care Esma vrea sa o rezolve cu orice pret. Femeia se teme ca relatia dintre mezinul familiei, Osman, si dadaca rusoaica, Anastasia, sa nu ia amploare si cauta sa o indeparteze pe frumoasa angajata.

Pentru a-si duce planul la indeplinire, Esma se bazeaza pe sprijinul Sureyyei. 

Faruk se confrunta cu o problema foarte serioasa. Fiul sau, Emir, decide sa plece la studii, in strainatate. Dorinta fiului sau de a se indeparta de familie, incercand sa-si faca un viitor departe de casa, il mahneste peste masura pe Faruk.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

La scurt timp dupa plecarea lui Emir, Faruk ia o decizie radicala care va afecta intreaga familie.

Esma primeste cea mai puternica "lovitura" din partea lui Faruk, iar fratii acestuia sunt in stare de soc.

Citeste si: Actorii din serialul "Mireasa din Istanbul", in cele mai trasnite ipostaze! Iata cum a fost surprinsa celebra Asli Enver alaturi de "cumnatii" sai, Fikret si Osman, in spatele camerelor de filmat!

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.