Faruk si Sureyya, o "noua" viata! Afla cum va reactiona Sureyya si ce trauma din copilaria ei se va activa, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Mireasa din Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I.

Faruk ii face o surpriza de proportii sotiei sale, insa nu se astepta ca, odata cu deschiderea acestui nou capitol in viata lor, sa “activeze” o trauma din copilaria Sureyyei.

Kiymet si Esma ingroapa “securea razboiului”. Cele doua vechi prietene isi “reevalueaza” relatia si hotarasc sa lase problemele in urma, de dragul copiilor si al familiilor lor.



Faruk preda conducerea firmei fratilor sai, Fikret si Adem iar Esma, in cele din urma, aproba acest demers. Faruk si Sureyya incep o “viata noua”. Barbatul ii face o surpriza de proportii sotiei sale, insa nu se astepta ca, odata cu deschiderea acestui nou capitol in viata lor, sa “activeze” o trauma din copilaria Sureyyei.



O iesire nefireasca are Esma, atunci cand isi zareste fiul cel mic, pe Osman, in preajma Anastasiei, dadaca rusoaica.



In vreme ce Adem isi traieste povestea de dragoste cu Gunes, Dilara pare ca si-a gasit si ea “jumatatea”, pe Mert. Intre cei doi se infiripa o frumoasa poveste de dragoste, insa lucrurile se complica atunci cand Adem afla despre relatia fostei lui sotii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”