Fast&Fixed, dinti ficsi in doar 8 ore

Author: B.H.

Implanturile dentare reprezinta solutia ideala pentru pacientii care au pierdut un numar important de dinti de la nivelul arcadelor dentare.

Implanturile dentare reprezinta solutia ideala pentru pacientii care au pierdut un numar important de dinti de la nivelul arcadelor dentare, laserul stomatologic fiind instrumentul ideal pentru a realiza in siguranta si foarte eficeint interventia chirurgicala. 

Clinica stomatologica Life Dental Spa este situata in centrul capitalei si dispune de tehnologia de ultima generatie a laserului stomatologic, utilizand materiale biocompatibile si inalt calitative pentru a putea oferi pacientilor experiente de 5 stele in cadrul tratamentelor stomatologice. 

Ce este sistemul Fast&FIxed? 

Fast&Fixed este un protocol de tratament care se adreseaza in special pacientilor care isi doresc o restaurare protetica rapida, sigura si fara durere.

In clinica stomatologica Life Dental Spa, sistemul Fast&Fixed se poate realiza cu 2 tipuri de implanturi dentare:

Implanturi dentare Blue Sky Bredent –  cu structura particulara ce favorizeaza osteointegrarea 

Implanturi dentare Nobel Biocare – asigura un nivel inalt de versatilitate si aplicabilitate

Implantul dentar joaca rolul unei radacini dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului alveolar de catre #LifeDentist-ul specialist in chirurgie orala, urmand sa i se ataseze un bont protetic peste care va si asezata coroana dentara din ceramica sau zirconiu. 

Sistemul Fast&Fixed asigura redobandirea functionalitatii si a esteticii intr-un timp record, de nici 24 de ore!

Prin ce difera sistemul Fast&Fixed de tratamentul clasic de inserare a implanturilor dentare? 

Pacientii care au nevoie de implanturi dentare sunt cei care:

Au pierdut un numar considerabil de dinti de la nivelul arcadelor dentare 

Isi doresc sa uite de clasicele proteze mobilizabile, incomode si inestetice 

Isi doresc un tratament rapid, sigur si eficient, realizat intr-un timp record! 

In mod normal, tratamentul clasic de inserare a implanturilor dentare presupune ca, dupa interventia chirurgicala, pacientul sa astepte o perioada de circa 6 luni, numita perioada de osteointegrare. 

Pe parcursul acestor 6 luni, se vor realiza legaturi intre osul alveolar si implant, urmand ca abia atunci pacientul sa revina in cabinetul stomatologic din Bucuresti pentru atasarea coronitelor dentare definitive de implanturi. 

In cazul sistemul Fast&Fixed, etapele difera considerabil, pacientul obtinand dinti ficsi in doar 8 ore, astfel:

Se realizeaza interventia chirurgicala de inserarea a implanturilor dentare (aproximativ 6 implanturi la maxilar si 4 implanturi la mandibula, in cazul pacientului edentat total – pacient care si-a pierdut toti dintii de pe ambele arcade) 

In aceeasi zi, pacientului i se ataseaza o lucrare protetica provizorie, care sa asigure estetica si functionalitatea

Pacientul revine in cabinetul stomatologic dupa aproximativ 6 luni (perioada de osteointegrare) 

#LifeDentist-ul specialist in chirurgie orala evalueaza reusita procesului de osteointegrare 

Inlocuirea protezelor provizorii cu cele definitive, atasate implanturilor dentare integrate cu succes la nivelul osului alveolar 

Ce trebuie sa faci inainte de procedura Fast&Fixed? 

Unul dintre principiile Life Dental Spa este colaborarea eficienta cu pacientul, echipa de #LifeDentisti fiind foarte preocupata sa le ofere pacientilor informatii complete cu privire la intregul plan de tratament inainte de proceduri. 

Pentru a fi sigur ca un pacient este potrivit pentru a urma protocolul Fast&Fixed – dinti ficsi in doar 8 ore, sunt necesare:

O consultatie de specialitate in cabinetul stomatologic din Bucuresti, unde #LifeDentist-ul poate observa situatia clinica din cavitatea bucala 

Efectuarea unui examen de tip CT – computer tomograf, pentru evaluarea calitatii si cantitatii osoase 

Efectuarea unui set de analize, in cazul in care medicul specialist considera ca este necesar

Tratarea tuturor afectiunilor orale prezente in cavitatea orala care ar putea risca nereusita tratamentului Fast&Fixed – in special tratarea gingivitei, terapie ce se realizeaza foarte usor in clinica Life Dental Spa cu ajutorul laserului stomatologic 

Fast&Fixed asigura posibilitate obtinerii de dinti ficsi intr-o zi, pacientii bucurandu-se de rezultate uimitoare! Totul fara durere si fara instrumente invazive! 

Alege clinica stomatologica Life Dental Spa si bucura-te de dinti ficsi in doar 8 ore cu ajutorul sistemului Fast&Fixed si a implanturilor dentare de cea mai buna calitate!