Fata ascunsa a Elenei Udrea! Ipostaza in care nu ai mai vazut-o niciodata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:31

Ce se poate ascunde in spatele unei femei din politica? Nici n-o sa va vina sa credeti!

Personajul dispus sa dezvaluie aceste lucruri este unul extrem de cunoscut, dar ne-a lasat masca in momentul in care si-a inceput reprezentatia. Pe Elena Udrea o stim cu totii! Blondina politicii romanesti care are un numar record de admiratori in randul membrilor de sex opus.

Insa, in spatele politicianului intransigent se afla un om ca noi toti! Ba chiar unul cu un foarte mare simt al umorului. Fire competitiva, Elena Udrea a fost pusa fata-n fata cu mai multe provocari! Si colegii de la WOWBIZ aau provocat-o pe Elena Udrea.



Si, pentru ca in politica, ce iese printre buze este foarte important, politicianul a trebuit sa recunoasca personajele doar dupa imaginea gurii. Credeti ca s-a descurcat?

Poate ca nu este cea mai buna in recunoasterea personajelor, dar cand vine vorba de prieteni, sa nu indrazniti sa va puneti cu ea! Si pentru ca tot suntem la capitolul "aptitudini", sigur nu stiati ce talent artistic ascunde Elena Udrea.
Cu asa artista in lumea politicii, am putea spera ca pe viitor si legile sa curga tot ca poeziile!
##VIDEO121157##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.