Fata asta a venit la hair-stylist pentru o coafura trasnet, dar a avut parte de un soc: a scos sabia cand ea era cu spatele si a inceput s-o taie. Ce-a urmat o sa te lase cu gura cascata

Editor: Alexandra Dragos Autor: S.B.
Actualizat: 23 sep 2020, 07:10

Alberto Olmedo este considerat adevaratul Edward Maini de Foarfeca.

Alberto Olmedo e un stilist special, care face un adevarat spectacol de fiecare data cand tunde. Foloseste doua sabii, o torta si o pereche de foarfece pentru degete in salonul sau din Madrid. Alberto sustine ca aceste unelte "medievale" il ajuta sa taie parul perfect si matematic.

"De obicei, frizerii taie parul pe o parte, apoi pe cealalta. Din aceasta cauza, o parte e mereu putin diferita. Singura modalitate pentru a taia perfect e sa tai ambele parti simultan", a marturisit frizerul-artist.



Incepe prin a taia parul cu doua sabii, in timp ce clientele isi lasa capul pe spate. Apoi, il arde cu o torta, ce atinge 1300 de grade. La final, pentru finisaj, foloseste foarfecele speciale, de marimea unor degete.

Iata-l pe maestru in actiune:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.