Fata asta iesea mereu din casa cu un sac agatat in jurul burtii. Colegii si cunoscutii ei o barfeau si spuneau ca e disperata dupa atentie, dar au inceput sa planga cand au aflat adevaratul motiv! Uite de ce facea acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 14:20

La prima vedere tanara din imaginile alaturate pare cat se poate de normala. Ascunde insa o poveste care i-a emotionat pe toti cei care au aflat-o.

Jade Hughes, in varsta de 23 de ani, a trait o viata fericita pana la 17 ani. Atunci insa destinul ei s-a schimbat radical dupa ce a fost diagnosticata cu o boala foarte grava a sistemului digestiv.

Din cauza afectiunii medicii au fost nevoiti sa ii taie o parte din intestin, iar de atunci Jade poarta in permanenta in jurul taliei un saculet de mici dimensiuni, care este de fapt o punga ce strange reziduurile metabolice pe care corpul ei le produce zilnic.

Multi dintre colegii si cunoscutii ei nu stiau insa acest lucru, astfel ca fata a ajuns sa fie barfita pe la toate colturile, iar lumea credea ca poarta acel accesoriu neobisnuit din dorinta de a atrage atentia asupra ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma fata nu a mai

suportat bataia de joc si le-a spus povestea ei. Toti si-au cerut iertare si au inceput sa planga cand au aflat cat de mult i-au gresit!

Vedeti si o imagine cu ceea ce se afla in spatele sacului in galeria foto de mai jos. Va avertizam ca poate fi socanta!

 

Taguri: