Fata asta iesea mereu din casa cu un semn facut cu rujul sub ochiul stang. Colegii si cunoscutii ei o barfeau si spuneau ca e disperata dupa atentie, dar au inceput sa planga cand au aflat adevaratul motiv! Uite de ce facea acest lucru

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 22:35

Imaginile alaturate au devenit virale pe Facebook si au impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Jessica Sands si-a uimit colegii si apropiatii dupa ce, de cateva luni de zile, iesea din casa avand in permanenta un semn rosu sub ochiul stang, pe care si-l facea cu rujul.

Initial cei care o vedeau nu s-au gandit sa o intrebe de ce face acest lucru si chiar ajunsesera sa o vorbeasca de rau pe la spate, tragand concluzia ca, astfel, ea cauta doar atentie.

In cele din urma insa misterul a fost dezlegat, iar foarte multi si-au cerut iertare fata de ea, unii cu ochii in lacrimi, marturisindu-i ca au judecat-o gresit.

Jessica isi facea mereu acel semn pe fata pentru a o ajuta pe fiica ei, care avea din nastere asa ceva pe chip. Pentru a o ajuta si a-i inspira incredere, mama a ales sa apeleze la aceasta solutie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Vreau ca, atunci cand va fi mare, fiica mea

sa nu fie jenata si complexata din cauza acelui semn. Ma gandesc ca, daca ma vede si pe mine asa, nu ii va da atata importanta pe viitor. Medicii mi-au recomandat sa nu il inlatur decat daca, pe viitor, ii va afecta vederea. Asa ca incerc sa o ajut pe micuta mea asa cum pot. Probabil ca multi m-au judecat, dar nu imi pasa!", a marturisit ea.

Cum vi se pare gestul ei?

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.