"Fata, da' tu nu te uiti la tine?" Asistenta medicala era atat de grasa incat toti pacientii radeau de ea cand le spunea sa slabeasca. E UIMITOR cum arata acum, dupa ce a inceput sa manance sanatos

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:56

Ajunsa la 130 de kilograme, asistenta Kelly Foster nu mai avea nicio credibilitate in fata pacientilor pe care ii critica pentru alimentatia nesanatoasa.

"Stii, ar trebui sa te gandesti serios sa slabesti", i-a spus Kelly unui pacient care se pregatea pentru un transplant de rinichi. "Femeii i-a picat fata si indignarea i se citea pe fata", a marturisit Kelly. "Asistenta asta de 130 de kilograme ii tinea o predica pe care, cu singuranta, nu o punea in aplicare."

De fiecare data cand le povestea pacientilor de pe sectie despre avantajele unei diete sanatoase, rosea de rusine.

"E jenant sa le spun sa slabeasca cand eu sunt atat de mare", se plangea ea.

Cosmarul ei s-a incheiat cand si-a gasit curajul sa ii ceara sotului ei un cadou special pentru ziua ei: un abonament la un curs de slabit la o sala de sport. Impreuna cu o dieta speciala, asta avea sa ii schimbe viata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

A

mers la sala de trei ori e saptamana, renuntat la grasimi si la gustarile nesanatoase pe care le lua la munca, inlocuindu-le cu salate, iaurt si legume gatite acasa, reusind sa dea jos sase kilograme in primele sase saptamani si alte 42 de kilograme in urmatorii doi ani.

Iata cum arata Kelly acum:

 

Taguri: