Fata de 13 ani, dată în urmărire națională, a fost găsită. Aceasta îi ia apărarea bărbatului care a răpit-o

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 iun 2023, 04:30

O fată de 13 ani a fost răpită de un bărbat de 28 de ani

O fată de 13 ani a fost răpită de un bărbat de 28 de ani, originar din Constanța. Incidentul a avut loc în Hunedoara, iar oamenii legii sunt în alertă.

Update ora 16:35. Fata a fost găsită

Fata de 13 ani, dispărută în județul Hunedoara, a fost găsită de către polițiști. Aceasta susține că nu a fost răpită, ci că a plecat de acasă de bună voie, alături de bărbatul pe care l-a cunoscut în Anglia.

„Aceasta a declarat ca nu a fost victima niciunei infracțiuni și nu a comis fapte de natură penală sau contravențională, pe durata plecării voluntare de la domiciliu”, au transmis astăzi, 6 septembrie, reprezentanții Poliției Hunedoara.

Știre inițială

O fată de 13 ani a fost răpită de un bărbat de 28 de ani. Conform primelor informații, cei doi s-ar fi cunoscut de ceva timp, iar fata a fost dată în urmărire națională.

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut, din închisoare, că a violat-o pe Alexandra Măceșanu și că a torturat-o

O fată de 13 ani a fost răpită de un bărbat de 28 de ani

Fata de doar 13 ani a dispărut din județul Hunedoara, Petrila. Tatăl fetei a fost prima persoană care a alertat autoritățile în legătură cu dispariția minorei. Acesta le-a spus oamenilor legii că fata lui a fost răpită de un bărbat de 28 de ani, din Constanța.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Conform spuselor acestuia, fiica lui ar fi fost răpită cu un taxi și ar fi fost dusă într-o direcție ce nu este cunoscută. În momentul răpirii, fata de doar 13 ani a fost îmbrăcată cu o pereche de blugi negri, o bluză albă ce avea un desen de culoare neagră și purta pantofi sport de culoare albă.

Fata are 1.5 metri înălțime, 40-45 de kilograme, părul blond-roșcat, ochii căprui, părul lung, până la nivelul coapselor și fața rotundă.

Polițiștii au întocmit un dosar penal

Polițiștii au întocmit un dosar penal de cercetare pentru lipsire de libertate în mod ilegal și, de asemenea, au demarat și activități pentru ca minora să poată fi identificată.

„Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate sa apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție”, au transmis reprezentanții Poliției Române.

„La data de 05.09.2022 Poliția orașului Petrila a fost sesizată de numitul T. M.Marian cu privire la faptul că în dată de 05.09.2022, în jurul orelor 18.00, fiica lui B. M. Mariana a plecat cu un taxi, împreună cu numitul Șerban Bogdan-Eusebiu (n. red. din Muflatlar) și nu a mai revenit până în prezent.

Citeste si: O tânără a fost condamnată la 45 de ani de închisoare din cauza postărilor de pe rețelele sociale

În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, transmite IPJ Hunedoara, conform news.ro.