Fată îndurerată după ce și-a pierdut părinții din cauza exploziei de la Crevedia. „Ne-ați lăsat singuri…”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 28 aug 2023, 13:17

Mesajul fetei soților uciși la Crevedia

Sursa: Foto: Facebook, Oana Barbu

Sâmbătă seară, o serie de explozii au avut loc la o stație GPL din Crevedia, iar în urma incidentului doi copii își plâng părinții decedați.

Exploziile ce au lăsat sute de persoane fără case au adus durere și neputință în familiile victimelor, ce fie se roagă pentru ca persoanele dragi să se vindece, fie își plâng părinții decedați.

Citește și: Soții care au pierit din cauza tragediei din Crevedia: Inima a încetat să îi mai bată după ce și-a văzut soția cuprinsă de flăcări. Ce a postat femeia pe Facebook înainte de tragicul eveniment?

Fată îndurerată după ce și-a pierdut părinții din cauza incendiul de la Crevedia

Tragedia de la Crevedia ce a avut loc sâmbătă seară a adus durere în viața fetei ce și-a pierdut ambii părinți din cauza exploziilor. Oana este fata ce și-a pierdut părinții la scurt timp unul față de celălalt, din cauza exploziilor, iar aceasta își strigă durerea, fiind încă în stare de șoc din cauza pierderii pe care a suferit-o.

Ultima discuție pe care fata a avut-o cu mama ei a avut loc înainte de prima explozie, iar femeie îi spunea că în curte plutește foarte mult gaz, iar Oana a sfătuit-o pe mama ei să meargă în casă, însă chiar când a ajuns în fața ușii explozia a trântit-o la pământ. Mama Oanei a suferit arsuri grave pe 95% din suprafața corpului, iar deși se afla în dureri îngrozitoare, aceasta și-a folosit ultimele puteri pentru a merge la ambulanță și a cere ajutor, dar nu a mai putut fi salvată.

”Mama era acasă, a sunat-o pe sora mea și i-a spus că plutește gaz toată curtea, așa ca apa. Sora mea i-a spus să se ducă în casă, nu a mai apucat să ajungă până la ușă că atunci a avut loc explozia. A ars în proporție de 96%. S-a ridicat de jos de unde a aruncat-o și a venit sigură pe picioarele ei până la ambulanță.

Am luat-o repede cu mașina, nu am putut să o iau pe drum pentru că domnii polițiști blocaseră traficul. Am luat-o pe câmp, pe câmp am dat de un vecin ars și el în proporție de 90%. M-am întâlnit cu tata, mi-a zis că nu știe de mama nimic”, a declarat Sorin, băiatul celor doi soți, a relatat romaniatv.net

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Soții care au pierit din cauza tragediei din Crevedia: Inima a încetat să îi mai bată după ce și-a văzut soția cuprinsă de flăcări. Ce a postat femeia pe Facebook înainte de tragicul eveniment?

Soțul femeii a decedat la locul exploziei

 

Femeia decedată în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia a fost văzută de soțul ei, iar din cauza șocului pe care acesta l-a avut, după ce și-a văzut femeia iubită cu peste 90% din suprafața corpului

arsă, bărbatul decedat, acesta fiind primul deces înregistrat sâmbătă la fața locului. "Părinți mei! Ați vrut să plecați amândoi prea de vreme. Ne-ați lăsat singuri", a transmis Oana pe pagina ei de Facebook. 

„Am început să o căutăm prin casă nu era. Am ajuns la colț, tata deja ajunsese înaintea mea, a văzut-o pe targă, jos acolo, arsă și a căzut și el lângă ea. Am venit de pe câmp, am văzut ambulanța aici, un bărbat care resuscitat, în stop cardiorespirator. Nu m-a interesat să văd cine e pentru că în primul rând, îmi căutam mama, nicidecum pe tata și am căutat pe la ambulanțe până când am găsit-o pe mama, de nerecunoscut. Am recunoscut-o după ochi, atât. Nu mai avea figură”, a declarat băiatul ce a rămas fătă părinți în urma exploziei de la Crevedia. 

Citește și: „Aşa cum a fost şi în cazul Colectiv”. Cum ar fi putut fi evitate exploziile de la Crevedia! Legile de care nu s-a ținut cont