Fatih, răzbunare cruntă la adresa soției sale. În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 05 apr 2024, 15:58
video Foto(10)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, îndrăgita producție difuzată la Kanal D, îl regăsim pe Fatih neîndurător atunci când vine vorba de soția sa.

Citește și: Ceren Karakoç, care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție spectaculoasă în cea mai recentă ședință foto! Iată în ce ipostaze uluitoare a fost fotografiată celebra actriță

Fatih, răzbunare cruntă la adresa soției sale

Cu toate că a greșit teribil în căsnicia cu Doga, Fatih încearcă acum, în felul său, să o convingă pe soția sa să renunțe la divorț. Pentru că Doga refuză cu înverșunare orice fel de legătură cu soțul său, și chiar îi interzice acestuia să îți vadă fiica, Fatih trece la atac pe toate fronturile în ceea ce privește demersurile soției sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kîvîlcîm și Omer trăiesc, dincolo de divergențele dintre familiile lor, clipe de neuitat împreună.

Foarte îndrăgostiți și recunoscători pentru dragostea lor, cei doi se vor face un nou pas important împreună. Mai mult, aceștia reunesc cele două familii din care fac parte pentru a le dezvălui marele eveniment din viața lor, care s-a înfăptuit la Paris.

Citește și: El a fost și va rămâne cea mai mare iubire a renumitei Müjde Uzman, care joacă rolul Alev în serialul „O dragoste”! Iată cine este celebrul cântăreț din Turcia care i-a furat inima frumoasei actrițe

Ce se va întâmpla chiar în ziua procesului de divorț dintre Fatih și Doga și, până unde poate merge răzbunarea bărbatului, când vine vorba de familia sa, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.