Fatma din "Dragoste si ura" si-a descoperit o noua pasiune! Iata ce face celebra Nur Yazar cand nu se afla pe platourile de filmare!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 apr 2018, 15:16
video Foto(4)

Nur Yazar este consoderata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.

Nur Yazar s-a nascut in 1982, in Istanbul, intr-o familie simpla, care a indrumat-o sa urmeze o cariera in teatru, deoarece micuta Nur si-a descoperit de timpuriu pasiunea pentru actorie. Desi a avut inclinatii spre actorie inca din copilarie, destinul avea sa-i rezerve alt drum in ceea ce priveste cariera. Aceasta a urmat Facultata de Istorie si Geografie in cadrul Universitatii din Ankara, insa cu toate acestea Nur Yazar s-a intors la prima sa dragoste, actoria si a absolvit si cursurile unei scoli private de teatru, pentru a fructifica astfel talentul innascut.



In anul 2007, Nur Yazar a fost cooptata in distributia primului ei serial, "Yeni Evli", in care a demonstrat un talent uluitor si a gustat pentru prima data celebritatea. Au urmat alte cateva roluri in seriale de succes insa de departe rolul care i-a adus cel mai mre succes a fost cel din serialul "Dragoste si ura", din 2016.

Desi multi fani au catalogat-o drept o actrita ce se pliaza perfect pe rolul femeii traditionaliste, Nur Yazar a dovedit tuturor ca poate avea si o alura de "femme fatale".

Aceasta atitudine deriva din pasiunea sa nebuna pentru dans, care a luat nastere in urma cu cativa ani, cand si-a descoperit talentul pentru dansurile clasice. Aceasta adora sa danseze pe ritmuri de tango argentinian.

 

alperaydogan_

O postare distribuită de Nur YAZAR (@nuryazarr) pe

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.