Fatma din serialul "Gulperi", actrita care a sfidat boala si a continuat sa joace cu pasiune! Iata ce afectiune o chinuie de cativa ani pe celebra Șefika Ümit Tolun si cum arata la debutul ei in actorie!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 dec 2019, 18:06
video Foto(14)

Șefika Ümit Tolun, Fatma din serialul "Gulperi", este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din generatia de aur a Turciei.

Șefika Ümit Tolun s-a născut în 1951 în İzmir, intr-o familie modesta. Parintii sai, actori, i-au descoperit talentul inca din copilarie si au indrumat-o spre o cariera in domeniu, pentru a duce mai departe tradita familiei. Peste ani, Șefika Ümit Tolun si-a încheiat studiile la Universitatea Dokuz Eylül, in cadrul Facultatii de Arte, Departamentul de Teatru și Film.


A inceput sa joace pe scenele marilor teatre din Turcia inca din primii ani de actorie.
A primit multe roluri principale pe care le-a jucat magistral. Insa talentul sau remarcabil a ajutat-o sa devina din ce in ce mai celebra si a inceput sa primeasca multe propuneri de a juca in seriale turcesti, care i-au adus mare succes. Cele mai cunoscute roluri au fost cele jucate in seriale precum:

2018 – Gülperi
2015 – Kara Ekmek
2014 – Kurt Seyit ve Şura
2012 – Muhteşem Yüzyıl
2011 – Bir Çocuk Sevdim
2011 – Sırat
2007 – Nazlı Yarim
2006 – Kurtlar Vadisi Terör
2005 – Hisar

Buselik
2004 – Ne Seninle Ne Sensiz
1998 – Ferhunde Hanımlar
1992 – Her Çocuk Bir Can


Desi sufera de cativa ani de o afectiune dermatologica destul de grava, "Vitiligo", care ar fi putut sa o tina departe de platourile de filmare, Șefika Ümit Tolun a avut marele curaj de a infrunta boala si de a reveni mai puternica pe marile scene, demostrand astfel ca si-a iubit profesia mai presus de orice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Eyup nu renunta! Barbatul atenteaza la viata celor dragi! Afla la ce gest extrem va recurge barbatul, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Gulperi", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Kanal D, lider de audienta in Prime Time, cu serialul turcesc “Gulperi”

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi" este un familist convins si dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprins celebrul actor alaturi de sotia sa si de micutul lor fiu!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.