Fatma, la un pas de a afla adevarul despre fiul ei! Afla ce indiciu descopera si ce masuri radicale va lua pentru a-si recupera fiul, in aceasta seara, intr-un nou episod din "Dragoste si ura", de la ora 19:45, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mai 2018, 08:00

Fatma clacheaza si ajunge sa comita o infractiune foarte mare.

Cu mintea incetosata de durerea pierderii bebelusului la nastere, asa cum I s-a spus in maternitate, Fatma rapeste un bebelus, convinsa fiind ca este al ei. Hasibe incearca disperata sa rezolve aceasta problema, astfel incat Fatma sa nu aiba de suferit in urma pacatului comis.  

Pembe este disperata ca nu primeste bani suficienti pentru tot ceea ce doreste sa-si cumpere si, atunci cand Refika ii atrage atentia sa nu exagereze cu pretentiile, aceasta decide sa isi “pedepseasca” soacra.

Pembe pune mana pe o scrisoare primita de Refika, in secret, de la un barbat, si crede ca aceasta are un iubit. Lucrurile stau insa, cu totul altfel iar situatia degenereaza la conacul Gorecki atunci cand Refika este “descoperita” de nora ei.

Cemal si Safiye colaboreaza pentru a demasca minciunile spuse de Gulay iar Fatma va cere test AND pentru bebelusul Demirhan.

Fatma este la un pas de a afla adevarul despre copilul ei.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.