Fatma și femeile din sat decid să organizeze o seară de henna pentru Gulfem. Vezi online live episodul 16 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”, începând cu ora 20:00, la Kanal D

Autor: Cristina Mocanu

Episodul 16 al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D vineri

Sursa: Sursă Kanal D

Episodul 16 al serialului turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” este difuzat la Kanal D vineri, 19 ianuarie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Tărâmuri Nelegiuite” va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 21:00, pe Kanal D.

Ce se va întâmpla în episodul 16 al serialului “Tărâmuri Nelegiuite”?

Episodul 16 al îndrăgitului serial "Tărâmuri Nelegiuite" aduce momente pline de emoție și transformări surprinzătoare pentru personajele principale. Gulfem și Davut, cuplul central al poveștii, încep pregătirile pentru una dintre cele mai importante zile ale vieții lor- nunta.

Pentru a marca acest eveniment deosebit, Fatma și femeile din sat decid să organizeze o seară de henna pentru viitoarea mireasă la conacul familiei. Aici, tradițiile se împletesc cu bucuria, iar sentimentele de comunitate devin evidente în fiecare detaliu al ceremoniei.

Davut, iubitul lui Gulfem, dorește să facă această zi și mai specială. Astfel, el organizează o surpriză pentru iubita sa și decide să oficializeze și cununia civilă în aceeași seară, la mina unde s-a întâlnit pentru prima dată cu Gulfem.

Acest gest simbolic marchează începutul unei noi etape în viața lor și aduce în prim-plan locul special pe care îl are acea mină în povestea lor de dragoste.

În perioada pregătirilor pentru nuntă, cei doi își fac locuință temporară la conacul familiei. Aici, atmosfera devine plină de căldură și apropiere familială. Davut, fericit și îndrăgostit, își invită și prietena Zarife la masă, subliniind astfel că aceasta a devenit parte integrantă a familiei lor extinse.

Cu trecerea timpului, vestea frumoasă ajunge și la urechile familiilor celor doi îndrăgostiți. Gulfem și Fikriye primesc cu bucurie vești despre sarcina lor, aducând astfel o nouă rază de lumină în viețile lor și consolidând legăturile dintre cele două familii.

Însă, noul episod aduce și provocări și intrigi. Fikriye, hotărâtă să se adapteze vieții în casa soțului său, încearcă să învețe treburile gospodărești, dar simte adesea nevoia de confortul conacului.

În același timp, Ali, un personaj negativ al poveștii, își continuă planurile și intrigile pentru a împiedica căsătoria, dar se confruntă în cele din urmă cu consecințele acțiunilor sale.

Citește și: Davut din serialul “Tărâmuri nelegiuite”, apariție spectaculoasă pe covorul roșu, la cel mai recent festival de film din Turcia! Iată ce premiu important și-a adjudecat celebrul actor Uğur Güneş

Pe de altă parte, Asude, aflând despre manevrele necinstite ale soțului său Yavuz, îi scrie o scrisoare lui Behice, dezvăluindu-i adevărul despre căsătoria lor.

Aceasta este o lovitură dureroasă pentru Yavuz, iar Behice decide să îl părăsească, refuzând să mai fie victimă a planurilor lui meschine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Episodul 16 aduce astfel o combinație captivantă de bucurii și drame, adâncind relațiile dintre personaje și dezvăluind laturi neștiute ale unora dintre ele. Privitorii sunt invitați să urmărească cu atenție evoluția intrigilor și să descopere cum vor influența aceste evenimente viitoarele întorsături ale poveștii.

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Tărâmuri Nelegiuite” pe Kanal D

În pitorescul oraș Zonguldak din Turcia, anul 1940 devine scena unei povești captivante despre dragoste, sacrificiu și lupta pentru dreptate în serialul nou lansat, "Tărâmuri Nelegiuite". Protagonistul acestei epopei uluitoare este Davut, interpretat cu măiestrie de iubitul actor turc Ugur Gunes, deja îndrăgit de telespectatorii români din serialul anterior, "Mă numesc Zuleyha".

Acțiunea se desfășoară într-un cadru inedit, în care oamenii din Zonguldak își câștigă traiul în mina de cărbune a nemilosului Malik, jucat de talentatul Murat Daltaban. Proprietarul minelor controlează și terenurile agricole din regiune, transformând locuitorii în practicanți ai unei forme moderne de feudalism. Davut, provenind dintr-o familie modestă de mineri, trăiește o tragedie inimaginabilă când mina se prăbușește într-un accident cauzat de neglijența lui Malik, iar viața tatălui său și a altor nouă mineri este pierdută.

În fața confruntării cu durerea și dorința de răzbunare, Davut își îndreaptă atenția și către dragoste. O nouă provocare apare atunci când descoperă că femeia de care se îndrăgostește, Gulfem, este fiica lui Malik. În fața dilemei dintre dragoste și dreptate, Davut se vede pus în situația de a face alegeri dificile, iar povestea devine tot mai complexă și captivantă.

Cu o distribuție impresionantă, în care se regăsesc nume precum Esra Bilgic Tore, Necip Memilli, Murat Dalbatan și Kaan Tasaner, "Tărâmuri Nelegiuite" promite să ofere o poveste complexă și captivantă despre lupta împotriva nedreptății și puterea de a iubi în ciuda obstacolelor. Carismaticul Ugur Gunes, cunoscut pentru interpretările sale profunde, preia un rol memorabil, oferind publicului o experiență cinematografică de neuitat.

Citește și: Cine este și câți ani are Gülfem din serialul “Tărâmuri nelegiuite”! Cum arată renumita Esra Bilgiç fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă îndrăgita actriță

Serialul propune o incursiune în tărâmul minelor de cărbune, unde personajele trebuie să facă față unor provocări nemiloase, să lupte pentru dreptate și să își găsească propriul drum în labirintul complex al vieții. Încercările personajelor vor da naștere la momente tulburătoare, iar povestea lor va pune la încercare limitele iubirii, sacrificiului și curajului într-o perioadă plină de provocări și schimbări. „Tărâmuri Nelegiuite" promite să fie o călătorie epică în inima umanității, oferind telespectatorilor o experiență de neuitat.

De menționat este faptul că, serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .