Fatma, socata de aparitia fiului ei, Eyup, pe care il credea mort! Afla cum vor reactiona membrii familiei Taskin, la revenirea din morti a lui Eyup si cum are de gand barbatul sa apara in fata lui Gulperi si a copiilor lor, ASTAZI, in "Gulperi"

Autor: D.I.
Actualizat: 19 dec 2021, 00:00
video Foto(9)

Gulperi este nevoita sa se desparta de micutul ei fiu, Can, in urma deciziei judecatorului.

Citeste si: Nurgul Yesilcay, protagonista din serialul "Gulperi", anunt uluitor! Iata cum si-a surprins fanii frumoasa actrita!

Citeste si: Kadir din serialul "Gulperi" este un familist convins si dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprins celebrul actor alaturi de sotia sa si de micutul lor fiu!

Citeste si: Hasan din serialul "Gulperi", ascensiune fabuloasa in cariera! Iata cum a reusit talentatul Burak Dakak sa cucereasca publicul din Turcia inca de la varsta de zece ani!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.