Faydee a cantat la Teo in emisiune! Cunoscutul cantaret in toata lumea va sustine un concert la Bucuresti

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 15:45

Faydee a isterizat publicul in platoul "Teo Show". Cantaretul a facut furori in toata lumea cu piesa „Laugh Till You Cry“, iar acum a ajuns si la Bucuresti.

##VIDEO103048##Faydee a declarat recent ca ii place in Romania si a apucat sa cunoasca si oameni, dar si mancarea traditionala romaneasca:" M-am ocupat mai mult de promovare. Am dat interviuri la radio si TV. Am apucat sa cunosc diversi oameni, sa gust din mancarea voastra delicioasa si sa ascult muzica. Am descoperit Romania. E o tara frumoasa. Mi s-a spus ca femeile de aici sunt frumoase si va ridicati la nivelul asteptarilor”, a afirmat cantaretul.

Faydee a mai dezvaluit si cum arata fata perfecta pentru el, asta daca vreo romanca se incumeta sa-l cucereasca pe cantaretul de origine libaneza. „Un zambet perfect, o inima buna, sa fie cineva cu care pot vorbi. Cam asa arata fata perfecta pentru mine”.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.