Faze de senzatie cu Teo si Bursucu la pupitrul Stirilor Kanal D! Ce vor zice Christian Sabbagh si Simona Patruleasa cand vor vedea asta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 21:19

Teo si Bursucu au sperat ca vor putea tine locul celor doi prezentatori de stiri ale jurnalelor principale Kanal D. Ce a iesit, in schimb vedeti mai jos!

Teo si Bursucu au incercat pe cat posibil sa se concentreze sa citeasca stirile de pe prompter. Cu chiu cu vai au reusit sa scoata o fraza si asta pentru ca mereu intervenea celebra criza de ras sau mai mult Bursucu facea cateo gluma care o deturna pe Teo de la citit. Si uite asa, cei doi au ajuns sa nu mai aiba nevoie de prompter, ci sa inventeze o stire! Urmareste intreaga faza cu cei doi in imaginile de mai jos!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.