Fazil din "Dragoste si ura", cel mai varstnic actor din distributia serialului! Kenan Bal se afla la al doilea mariaj, cu o femeie cu 20 de ani mai tanara! Iata ce diferenta mare exista intre cei doi indragostiti si cum au aratat la nunta!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2018, 18:11
video Foto(8)

Kenan Bal este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Kenan Bal s-a nascut in 1950, in Istanbul. Desi avea inca de mic copil inclinatii spre actorie, parintii sai au hotarat sa-l indrume catre Facultatea de Stiinte a Universitatii din Istanbul. Dupa absolvire, acesta a lucrat la Directia Parcuri si Gradini din Istanbul. Mai tarziu a patruns si in politica, devenind membru al consiliului municipal. Kenan Bal a fost implicat in mediul politic al tineretului din incepand din anii '80.

Datorită prieteniei sale cu Ahmet Mekin, a reusit sa patrunda in cercurile cinematografice, unde a inteles ca trebuie sa revina la prima sa dragoste, actoria. Pasiunea pentru teatru s-a dezvoltat odata cu rolurile jucate in multe filme si piese de teatru.

In 2016 a primit propunerea de a juca in serialul "Dragoste si ura", o incitanta poveste de iubire, dintre Ali (Emrah Erdogan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Ali (Emrah Erdoğan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate, in care a jucat rolul lui Fazil, tatal lui Ali, personajul principal al serialului.

Dupa un mariaj esuat cu prima sa sotie, Kenan Bal a decis, in anul 2013, sa-si refaca viata alaturi de mai tanara sa iubita, Isil Kacar, o profesoara de limbi straine, mai tanara cu aproape douazeci de ani.

Insa diferenta de varsta nu a fost un impediment in calea fericirii celor doi indragostiti si au organizat dupa cateva luni de relatie, o nunta ca-n povesti, la care au participat rude, actori si prieteni aproapiati.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.