FCSB câștigă la Craiova cu 2-1 și reintră în lupta pentru titlu

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 feb 2024, 01:15

Duminică, 30 aprilie, s-a disputat partida dintre Craiova și FCSB.

Sursa: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Duminică, 30 aprilie, s-a disputat partida dintre Univeristatea Craiova și FCSB.

Peste 29.000 de spectatori au fost în tribune la meciul, care s-a disputat pe stadionul Ion Oblemenco, dintre Craiova și FCSB. Echipa din București s-a impus în fața craiovenilor cu 2-1.

FCSB a învins CSU Craiova cu 2-1

Meciul dintre CSU Craiova și FCSB a fost unul foarte așteptat de către fani, dar și de specialiștii în fotbal. Ambele echipe sunt cunoscute pentru jocul lor agresiv și pasional, așa că era de așteptat ca acest meci să fie unul plin de momente intense, dar și de emoții puternice.

De la primul fluier al arbitrului, ambele echipe au încercat să-și impună stilul de joc și să câștige inițiativa pe teren. CSU Craiova a început mai bine, cu o serie de atacuri periculoase în primele minute ale meciului, dar cu toate acestea, FCSB a reușit să-și organizeze apărarea și să respingă toate încercările adverse.

În prima jumătate a meciului, ambele echipe au avut mai multe ocazii pentru a marca, dar portarii au fost la înălțime și au reușit să țină mențină tabela curată.

Cu toate acestea, la finalul primei reprize, FCSB a reușit să deschidă scorul prin golul marcat de Compagno în minutul ‘44. Acest gol a dat un impuls puternic echipei și a schimbat cursul jocului în favoarea lor.

La meci au asistat 29.588 spectatori, potrivit organizatorilor.

Citește și: Alex Bourceanu, primele declarații despre bătaia cu Gabi Tamaș la „Fiță cu Adiță”: „A fost o situație neprevăzută”. Au trecut opt ani de la incident

Ivan a ratat un penalti, iar FCSB ajunge pe poziția a doua în clasament

În repriza a doua, CSU Craiova a încercat să se refacă și să își revină în formă. Au avut o serie de ocazii, putând să înscrie, dar apărarea FCSB a fost solidă și nu le-a permis acest lucru. Jucătorii bucureșteni au avut și ei mai multe șanse de a-și consolida avantajul, dar portarul advers a fost de neclintit.

În minutul 84, FCSB a reușit să marcheze al doilea gol al meciului, prin Sorescu. Acest gol a fost o lovitură grea pentru CSU Craiova, care a reușit să își reintre în formă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cu doar câteva minute rămase până la finalul meciului, Koljic a primit un penalty pentru CSU Craiova și a reușit să înscrie în minutul 90+4.

Acest gol a dat o nouă speranță echipei, dar nu a fost suficient pentru a evita înfrângerea.

După această înfrângere, Universitatea Craiova mai are doar șanse matematice la câștigarea titlului, iar participarea în Cupele Europene pare a fi condiționată și de viitoarea câștigătoare a Cupei României.

Meciul dintre CSU Craiova și FCSB a fost unul echilibrat, cu ambele echipe având oportunități de a marca.

FCSB a reușit să profite de ocaziile lor și să înscrie două goluri decisive, în timp ce CSU Craiova a avut probleme în finalizarea șanselor lor.

Un alt factor important care a influențat jocul a fost disciplina echipei. CSU Craiova a primit mai multe cartonașe galbene și un cartonaș roșu, ceea ce a afectat jocul lor și i-a oferit șansa FCSB-ului să-și consolideze avantajul.

Citește și: Cupa României 2023: Când se va juca marea finală?

În ciuda înfrângerii, echipa CSU Craiova poate fi mândră de efortul și ei. Au jucat cu inima și au luptat până la sfârșitul meciului. Cu o mai bună finalizare a ocaziilor lor, ar fi putut obține un rezultat mai bun.

În concluzie, meciul dintre CSU Craiova și FCSB a fost unul foarte interesant și plin de momente intense. FCSB a reușit să obțină o victorie importantă reușind să urce pe poziția a doua în clasament și să mai spere la titlu.

Sursă: prosport.ro