Feciorie de vanzare! Romii platesc sume fabuloase pentru virginitatea fetelor in noaptea nuntii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:23

Sa nu credeti ca s-au dus vremurile jucatului camasii. In randul romilor nu e fala mai mare decat cinstea fetei pe care tocmai au maritat-o. A doua zi dupa noaptea nuntii tinerii insuratei trebuie sa le arate parintilor dovada virignitatii.

In ziua de azi, virginitatea costa, si costa mult. Familia primeste cateva zeci de mii de euro pentru puritatea fetei, altfel tanara mireasa va avea de suferit. Nu inainte ca parintii sa-i despagubeasca pe cuscrii pentru necinste si rusine.

Pentru ca in joc e vorba de sume mari de bani, multe fete isi cumpara virginitatea. De teama ca isi vor face de rusine familiile, tinerele ingroasa randurile in fata cabinetelor de ginecologie.
O recunosc si cei de la IML. In sezonul nuntilor se face coada in fata institutiei.

Desi nimeni nu confirma, sunt zvonuri cum ca pentru un astfel de certificat de fata mare se platesc sute de euro. O suma infima in comparatie cu cat ar pierde parintii din vanzarea traditionala a fetei.

Scrie ce-o vrea pe hartie, de ochiul dibaci al Nisipiei nu scapa nicio fata!

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.