Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha" a recunoscut! Este singur sau nu? Iata ce marturisiri neasteptate a facut celebrul Kerem Alisik!

Author: D.I.
Actualizat: 29 iun 2020, 17:37
Foto(9)

Kerem Alisik (Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha") este unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha" a recunoscut! Este singur sau nu? Intr-un interviu acordat unei celebre publicatii din Turcia, reputatul actor Kerem Alisik a vorbit despre etapa vietii in care se gaseste acum si despre dragoste.

Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha" a recunoscut! Este singur sau nu?

In ce fel de etapa a vietii va aflati acum?

Sunt intr-o perioada cand am lasat fericirea in grija pasarilor, dar in care viata mea infloreste. Am inceput sa primesc rasplata muncii mele. Toti spinii culesi au devenit germenii copacilor saditi de mine. Ma odihnesc in sufletul oamenilor. Este foarte frumos sa vezi asta.

Cum stati cu dragostea?

Toată lumea are, desigur, o vorba pentru dragoste. Cemal Süreya, spune ca "Dragostea este copilul care plange spunand MAMA chiar daca mama l-a batut!" Iar Mevlana spune: "Daca poti defini flacara in care arzi, inseamna ca nu esti indragostit"
Dar dacă ma intrebati pe mine,

eu sunt cuprins cel mai mult de cer. Apoi de mare, apoi de poezie… Pardon, dragoste ati spus? Ah, singuratatea asta! Oriunde m-as intoarce, e precum intepatura de os!

Kerem Alisik s-a nascut in 1960, in Istanbul, intr-o renumita familie de actori si si-a descoperit inca de timpuriu pasiune pentru actorie si a decis sa duca mai departe cu mandrie traditia de familie.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Acesta a absolvit cu succes Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii din Istanbul si a inceput din 1995 sa joace in nenumarate piese de teatru, in care s-a remarcat rapid drept un actor talentat. In anul 2000 a avut prima experienta intr-un proiect cinematografic, si a continuat sa fie profesor de arta dramatica, in cadrul Centrului Cultural "Sadri Alisik", care ii poarta numele tatalui sau.

Kerem Alisik a jucat in peste 30 de filme artistice si in multe seriale de televiziune, care i-au adus un succes rasunator, printre acestea se numara: "Zehirli Çiçek", 2000, "Şarkilar Seni Söyler", in 2003, Zehirli Çiçek, 2000, "Kartallar Yüksek Uçar", 2007, "Dragoste infinita", in 2016, unde desi a jucat un rol secundar, personajul Ayhan a avut un mare impact asupra publicului.

Citeste si: Bunica Azize, in pericol de moarte! Yilmaz este implicat in accident! Afla ce se va intampla cu batrana si cum va reactiona familia Yaman, ASTAZI, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

In anul 2018 a fost cooptat sa joace in distributia serialului de succes "Ma numesc Zuleyha", unde a interpretat un rol secundar insa a adus un plus de valoare productiei prin vasta sa experienta pe platorurile de filmare.
Citeste continuarea aici

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.