Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mândru de fiul lui Sadri, care duce tradiția familiei mai departe! Iată cum arată cele trei generații Alışık!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 mar 2022, 15:53
kerem alisik Foto(4)

Kerem Alisik, un actor complet

Sursa: Instagram Kerem Alisik

Kerem Alışık, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, provine dintr-o familie de mari actori.

Îndrăgitul actor Kerem Alisik face parte din generația de aur a Turciei, fiind considerat unul dintre cei mai talentați și apreciați actori turci. Acesta a dus mai departe tradiția familiei Alisik, urmând domeniul de activitate al părinților săi, iar de câțiva ani, celebrul actor este tare mândru de faptul că și fiul lui, Sadri a decis să devină actor și regizor de film. Iată trei generațîi de mari actori ai Turciei, care au lăsat și vor lasă mari realizări în urmă.

Fekeli din serialul Mă numesc Zuleyha, mândru de fiul lui Sadri, care duce tradiția de familie mai departe!

Kerem Alisik s-a născut în anul 1960, în Istanbul, într-o familie de actori renumiți, părinții săi, Sadri Alışık și Çolpan İlhan, i-au insuflat acestuia pasiunea și dragostea pentru actorie încă din primii lui ani de viață. Astfel, micul Kerem adoră să meargă împreună cu părinții săi pe platourile de filmare unde a fost fascinat de decoruri, scenarii și actori.

Peste ani, Kerem Alisik a devenit actor cu drepturi depline, după ce a studiat Facultatea de Teatru și Film, în cadrul Universității din Istanbul, ducând astfel tradiția familiei sale mai departe, spre marea bucurie și mândrie a părinților săi.

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul Mă numesc Zuleyha! Detalii inedite despre îndrăgitii protagoniști! În ce alte producții renumite au mai jucat

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anii au trecut și a venit vremea că fiul lui Kerem, Sadri, care poartă numele bunicului sau, să decidă ce profesie va urmă în viață. Mare i-a fost bucuria și satisfacția lui Kerem atunci când a aflat că fiul lui va deveni actor și regizor de film și astfel va duce și el tradiția familiei Alisik mai departe. În prezent, Kerem Alisik îl are alături de fiul lui Sadri și în cadrul proiectului lor de suflet, Centrul Cultural "Sadri Alisik", înființat în memoria tatălui sau, unul dintre cei mai mari actori ai Turciei.

Kerem Alisik a jucat în peste 30 de filme artistice de excepție și în numeroase seriale turcești de succes, care i-au adus mari satisfacțîi și premii importante. În anul 2018 acesta a acceptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus mare succes. Iar fiul lui, Sadri a început deja să lucreze cu mari case de producții din Turcia, în cadrul unor proiecte importante ce ii vor purta semnătură că regizor.

Citeste si: Celebra actriță Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, prima apariție alături de noul ei iubit! Iată cine este bărbatul care a cucerit-o iremediabil!

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.