Feliata de carne de vita cu rozmarin si salvie , baby spanac si usturoi

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:13

Iata ce deliciu a pregatit astazi Antonio Passarelli in aceasta dupa-amiaza...

300g carne de vita
o legatura rozmarin
6 frunze de salvie
40 g de unt
ulei de masline evo
sare, piper
100g de spanac
2  fire de usturoi

Intr-o tigaie punem untul, un pic de ulei de masline, usturoi, rozmarin si salvie .Lasam ingredientele pe foc astfel incat sa nu se arda, apoi le scoatem si le aruncam. In untul astfel aromatizat se  pune la prajit carnea dupa ce a fost sarata si piperata in prealabil.

Intr-o alta tigaie prajim un fir de usturoi in ulei de masline  si punem baby spanacul.Il tragem la tigaie 3-4 minute( dupa ce i-am pus sare in prealabil).  Aranjam baby spanacul pe o farfurie si peste punem carnea.##VIDEO112533##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.