Felicia Filip: "Este pentru prima data cand vom gati noi totul de Pasti" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 19:20

Invitata speciala in cadrul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea Toader - "Draga mea prietena" a fost cantareata Felicia Filip. Aceasta nu a venit singura, ci alaturi de sot - Crristian Mihailescu, iar impreuna au povestit cum isi petrec sarbatorile de Pasti.

Cei doi au povestit ca nu de fiecare data data si-au petrecut Pastele in tara, ci s-a intamplat sa fie prinsi si peste hotare, unde au cautat tot timpul o biserica la care sa se roage.  "Extraodinar a fost in acea zi, a fost faptul ca atunci cand am deschis usa acelei biserici si am reusit sa pasim inauntru in limba rusa a spus Hristos a Inviat", a spus Felicia Filip cu zambetul pe buze.

 

Intrebati unde isi vor petrece Pastele anul acesta, cei doi au raspuns: "Anul acesta facem Pastele la noi, aici, acasa la Bucuresti si este pentru prima oara cand ne luam responsabilitatea sa preparam noi totul. Cei care deja au auzit de acesta lucru ne-au intrebat daca ii invitam la masa. Noi am spus: nu, intai testam pe noi mancarea si apoi facem invitatii", a mai adaugat Felicia Filip.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Urmareste video-ul atasat si poti vedea cum se petrece Pastele in familia Filip/Mihailescu.