Felicitari! Castigatoarea ''Bravo, ai stil'' se MARITA! A facut anuntul in urma cu putin timp: ''Am spus DA!''

Autor: Oana Iosif
Actualizat: 24 aug 2020, 17:02
Castigatoarele primelor 3 sezoane Bravo, ai stil
Sursa: Captură KANAL D

Bucurie mare printre fanii ''Bravo, ai stil''. Una dintre cele mai iubite concurente se marita.

Este vorba despre castigatoarea sezonului 2, Marisa Paloma. Frumoasa bruneta a fost ceruta in casatorie de Liviu, cel care este iubitul ei de mai bine de 3 ani. 

Marisa Paloma se marita

Marisa Paloma a avut parte de o sustinere incredibila in timpul emisiunii ''Bravo, ai stil''. Aceasta a castigat in batalia directa cu Adela Tecuceanu. Sezonul 2 a fost unul extrem de intens, iar batalia a fost foarte stransa.

Desi a avut mai multe conflicte cu diverse concurente, Marisa a reusit sa ajunga la inimile celor de acasa si sa ii convinga sa o voteze. 

Dupa terminarea emisiunii, Marisa Paloma a avut o scurta cariera in televiziune, ca reporter. Aceasta a decis, insa, ca nu acesta este lucrul pe care isi doreste sa il faca mai departe, asa ca a devenit antreprenoare. Marisa si-a deschis propriul salon de frumusete si se pare ca totul ii merge ca pe roate.

Desi a avut salonul inchis pe perioada pandemiei, afacerea inca ii prieste si totul pare sa se aseze perfect in viata ei. 

Citeste si: Marisa, câştigătoarea ”Bravo, ai stil”, noul membru al emisiunii WOWbiz! Andreea Mantea a făcut anunţul în direct!

Pentru ca viata profesionala ii merge de minune, se pare ca si in viata personala Marisa este implinita. Aceasta a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Liviu, si a acceptat. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Am spus DA'', a scris Marisa in dreptul postarii in care isi arata inelul. Iata fotografie postata de Marisa pe o retea de socializare: 

Citeste si: Prima reactie a Marisei dupa ce a aflat de moartea lui Razvan Ciobanu: "Si cand te gandesti..."

Citeste si: Cum s-a imbracat Marisa de la “Bravo, ai stil!” la petrecerea Rooftop Party 2018!

Citeste si: Marisa "De ce" a dat buzna la o petrecere de lux din Capitala si a facut vedetele sa roseasca cu intrebarile ei

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.