Felicitari! Castigatoarea Exatlon Romania este INSARCINATA! Prima declaratie

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 03:10
Vesti bune pentru fanii Exatlon! Castigatoarea Exatlon Romania este insarcinata cu primul ei copil!

Beatrice Olaru, câștigătoarea sezonului 2 al Exatlon, este însărcinată.

Antrenoarea de fitness, câștigătoare a sezonului 2 al Exatlon, le-a dat pe contul ei de Facebook prietenilor virtuali vestea minunată.

"Viata ce creste in mine in curand imi va spune "mami"!

In familia noastra este o bucurie nemarginita de cand am primit o asa mare binecuvantare de la Dumnezeu, iar eu sunt de-a dreptul coplesita de minunea din viata noastra!

Este cel mai frumos dar pe care l-am primit de la viata si cu lacrimi de fericire in ochi si multa emotie in suflet multumesc pentru tot ce traiesc!

Taticiosule, te iubim!

S-a căsătorit anul trecut!

Beatrice Olaru s-a căsătorit anul trecut cu iubitul ei de mai mulți ani, Alexandru. Câștigătoarea sezonului 2 al Exatlon a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă.

Cei doi au avut la eveniment un tort cu 5 etaje.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am atâtea emoții! Niciodată nu am mai simțit așa ceva! Abia aștept să trăiesc aceste clipe unice în viața unui om. Poate tocmai de aceea, am încercat să fac totul ca la carte. Nunta va avea o poveste a ei, în alb și verde, culorile pe care le-am ales intenționat.

Este primăvară și verdele simbolizează, în opinia mea, tot ce este înmugurit. Buchetul meu de mireasă va conține bujori boboci, deci va fi verde, tortul, care va avea cinci etaje, este tot în aceleași nuanțe, la fel și aranjamentele florale și de interior”, declara Beatrice Olaru pentru WOWbiz.ro înainte de marele eveniment.

Sursa citată dezvăluia că Beatrice Olaru a fost cerută de soție de Alexandru în timpul unei vacanțe la Londra.

„Vara trecută, ea şi Alex au fost la Londra, într-o vacanţă! Credem că acolo a fost cerută de soţie, căci, în momentul în care s-a întors în ţară, era foarte bucuroasă", declarau prietenii lui Beatrice.

Beatrice Olaru a câștigat sezonul 2 al show-ului Exatlon, primind 100.000 de euro pentru performanța ei sportivă extraordinară din competiție. 

 

Taguri: