Felicitări! Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie și a acceptat! Cântăreața radiază de fericire: „Am spus da!”

Author: Lavinia Medrea

Cântăreața radiază de fericire „Am spus da!”

Sursa: Instagram Cristina Spătar - colaj Kanal D

Este bucurie mare în lumea artiștilor! Cristina Spătar a fost cerută de soție de iubitul ei chiar în Dubai, iar vedeta a spus „da”!

Cristina Spătar a fost cerută de soție de iubitul și viitorul ei soț, iar cântăreața a răspuns nicicum altfel decât cu „DA”! Cererea de căsătorie a avut loc în Dubai, iar vedeta nu a pierdut ocazia de a împărtăși vestea tuturor urmăritorilor ei de pe Instagram.

Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie și a acceptat

Cristina Spătar este în culmea fericirii după ce iubitul ei a cerut-o de soție iar ea a spus marele „da”, chiar în Dubai! După marele eveniment, cântăreața nu a ezitat să le arate și

fanilor prin ce moment important din viața ei trece, astfel că a postat o fotografie în care ține în brațe un buchet imens de trandafiri albi, cu un inel superb la mână și cu cel mai frumos accesoriu, un zâmbet larg.

Citește și: Ar putea Claudia Puican să îl înșele pe Armin Nicoară? Soția artistului a recunoscut totul: „Își vede fiecare de viața lui”

„I said yes! (n.r.: traducere: Am spus da)”, a scris Cristina Spătar, alături de fotografia cu buchetul de trandafiri și cu inelul de căsătorie primit de la partenerul ei de viață, care urmează să-i devină soț. 

Fanii cântăreței nu au avut decât cuvinte de bucurie la adresa acestui eveniment, astfel că mulți s-au înghesuit să-i lase câte o urare la fotografia postată, care a adunat peste 1.500

de aprecieri.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum au apărut împreună Jador și Culiță Sterp la ziua unei tinere: "Ca să vezi diferența, eu cu mașina, asta cu mălaiul!"

„Felicitări, Cris! Să fie într-un ceas bun”, „Felicitări, meriți să fii cea mai fericită”, „Wow! Felicitări! Mă bucur foarte, foarte mult pentru tine! Îți doresc toată fericirea din lume!”, sunt doar câteva dintre zecile de comentarii pe care le-a primit Cristina Spătar.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristina Spatar (@cristina.spatar)

Cristina Spătar s-a mutat cu copiii ei și este mai fericită ca niciodată

Cristina Spătar este, în sfârșit, fericită pe deplin după ce s-a mutat împreună cu îngerașii ei într-o zonă aproape de Capitală. Acum, pot petrece mult timp împreună în propriul lor cămin.

„Pe 17 iunie am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Casa am luat-o la roșu. Mai am de făcut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”,  a mărturisit, entuziasmată, Cristina Spătar.