Felicitări! Dana Roba a invitat pe toată lumea: „Cel mai importat eveniment din viața mea de până acum!!!”

Author: Diana Ghita

Dana Roba va organiza cel mai important eveniment din viața ei

Sursa: TikTok; Instagram

Make-up artista vedetelor, Dana Roba, a făcut un anunț foarte important pentru urmăritorii săi din mediul online.

Dana Roba este o renumită celebritate din România. Deși aceasta a avut mult de suferit în vara acestui an, vedeta a revenit cu forțe proaspete, dedicându-se carierei și fetițelor ei.

Ce anunț a făcut Dana Roba

În urmă cu puțin timp, make-up artista a făcut un anunț important, prin intermediul unui videoclip postat pe contul ei personal de TikTok.

„Cel mai important eveniment din viața mea, de până acum!!!”, a scris Dana Roba în descrierea filmulețului.

Având în vedere că, după ce și-a reluat activitatea profesională, aceasta a cunoscut un real succes. Vedeta a decis că este cazul să treacă la un alt nivel cu afacerea ei, deschizându-și propriul salon de make-up, în Timișoara.

„Iubitele mele, astăzi doresc să fac un anunț foarte important pentru voi.

În urmă cu patru luni m-am zbătut între viață și moarte, iar medicii nu mi-au mai dat nicio șansă la viață. Dar, pentru că Dumnezeu când ridică, el te ridică și copiii Lui Dumnezeu sunt cap, ci nu coadă, trebuie să anunț ceva foarte important.”,
a spus make-up artista vedetelor, în clipul postat pe TikTok.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Anamaria Prodan și Dana Roba și-au dat întâlnire la Timișoara. Ce mesaj i-a transmis impresara make-up artistului

Cine va lua parte la cel mai important eveniment din viața Danei Roba

Dana Roba a ținut să evidențieze că, după perioada dificilă prin care a trecut, însfârșit a răsărit soarele și pe strada ei, fiindu-i profund recunoscătoare Lui Dumnezeu pentru că a reușit să-și îndeplinească unul dintre marile ei vise.

În continuare, aceasta a ținut să-i înștiințeze, pe cei care doresc să ia parte la eveniment, de faptul că, la deschiderea salonului, vor fi invitate două personalități foarte speciale.

„Duminică voi deschide porțile celui mai frumos studio de make-up din Timișoara. Daniela Roba deschide cel mai frumos studio de make-up. Așa că invitata de onoare este nimeni alta decât spectaculoasa, frumoasa, nemaipomenita Anamaria Prodan și David Neamțu, care ne va încânta la vioară.

Vă aștept cu mare, mare drag!”, a mai spus Dana Roba.

Nu în ultimul rând, aceasta a transmis și ora de la care oamenii vor putea fi prezenți la marele eveniment: „ Cele care au primit invitația mea, în privat, sunt invitate la acest eveniment foarte important, pe care eu îl voi desfășura duminică la ora 14:00. Ne vedem acolo!”.

@daniela.roba 🔝Cel mai important eveniment din viata mea, de pana acum!!! #danielarobamakeupartist #foryou #viral #viralvideo #viraltiktok #viral_video #amazing #foryoupage #foryoupage #danielarobamakeupartist ♬ sunet original- Daniela Roba

Citește și: „Cicatricile mele îmi spun o poveste” Fotografia șocantă postată de Dana Roba pe o rețea socială

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.