Felicitări de 1 Martie 2024: Cele mai frumoase imagini pentru rețelele sociale cu ocazia Mărțișorului

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 27 feb 2024, 18:02

Ziua de 1 Martie reprezintă venirea primăverii, iar românii își doresc să împărtășească fericirea cu prietenii lor virtuali, prin intermediul rețelelor sociale.

Ziua de 1 Martie 2024 este prima zi de primăvară, însă la aceeași dată este celebrată și Ziua Mărțișorului, ce reprezintă victoria pe care o are primăvara an de an în lupta cu iarna. Românii celebrează această sărbătoare în fiecare an prin oferirea mărțișoarelor, ce trebuie să aibă un fir roșu și unul alb, însă persoanele ce au și prieteni virtuali aleg să le transmită mesaje sau felicitări prin care să își exprime gândurile bune.

Iată felicitările și mesajele pe care să le postați pe rețelele sociale cu ocazia Mărțișorului.

Cele mai frumoase imagini pentru 1 Martie 2024

Un buchet de ghiocei şi o primăvară superbă pentru o persoană mai specială decât toate anotimpurile

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru ca eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea

Așa cum ghioceii ies triumfători în fața iernii, asemenea să se întâmple și cu zâmbetul tău, în perioadele mai triste! O primăvară minunată!

Primăvara este anotimpul renaşterii, al învierii la viaţă. Vă doresc să aveţi o primăvară minunată, plină de dragoste şi realizări!

Citește și: România trece la ora de vară în martie 2024. Cum ne este afectat psihicul si cum putem trece mai ușori peste aceasta schimbare

Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea vântului blând al celui mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău!

Un mărţişor plin de speranţa cu o primăvara verde și cu mult soare!

Un mic mărţişor şi un ghiocel îţi dăruiesc, ca să ştii că a venit primăvara. E timpul să zâmbeşti!

Natura a împletit din flori şi din raze de soare mărţişorul fericirii, pentru că eu să ţi-l pot oferi azi împreună cu toată dragostea mea.

1 Martie reprezintă începutul primăverii, anotimpul iubirii. Să te indrăgosteşti paşind prin raze, culegând ghiocei și împărțind zâmbete…

Primăvara să îţi aducă un mărțișor de sănătate, un ghiocel de noroc, o adiere caldă de fericire, un norișor de iubire și un soare strălucitor asemeni sufletului tău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămada de îmbrățișări… special pentru tine!

 

Fie ca acest mărţisor să ne aducă liniştea şi fericirea de care avem nevoie toţi şi iubirea să ne îmbrăţişeze sufletul. La mulți ani!

Să rămâi mereu specială, ca o primăvara, ca o floare! La mulți ani, de 1 Martie!

Bucuraţi-vă de soare, bucuraţi-vă de ghiocei, bucuraţi-vă de frumoasele zile ale primăverii!

Toate florile din lume pentru primăvara mea! Ești un om special și să nu te schimbi niciodată. Să ai o zi frumoasă!

Cu ocazia sosirii primaverii îți doresc o primavara plină de fericire, dragoste și binecuvântari!

Urări și mesaje pentru persoanele dragi cu ocazia zilei de 1 Martie

Cu drag de mărţişor, primeşte primăvara in sufletul tău, și fie ca acest anotimp să îţi aducă în viaţa ta împlinire și noroc, fericire și iubire și nu in ultimul rând căldură sufletească de la cei dragi. Îţi doresc o primăvara frumoasă!

Firul alb e sănătate iar cel roşu, prosperitate. Amândouă, împreună, formează o cunună de succes şi voie bună. O primăvară frumoasă îți doresc!

Parfumul florilor de primăvară, roua dimineților calde, adierea zefirului din cel mai frumos anotimp, toate acestea să-și găsească locul în sufletul tău. La mulți ani de 1 Martie!

1 Martie lin coboară,
Pe aripi de primăvară,
Și va duce în zbor, ușor,
Un marțișor.
La mulți ani!

Anotimpurile vin și trec, dar fiecare om păstrează în sufletul său un anotimp. Încearcă să păstrezi primăvara. La mulți ani!

Primăvara nu e un anotimp, e o emoție, o poezie, e speranță și visare. Într-un cuvânt, primăvara este inspirație. Așa că ce-aș putea să-ți urez decât să fii inspirată de primăvara care începe astăzi și să trăiești fiecare zi din plin!

Când florile îmbobocesc, și speranța dă în floare. Sper să ai o primăvară cu multe bucurii, voioșie și o stare de bine care să nu te părăsească niciodată!

 Primăvara debutează timid, cu un ghiocel zărit într-o grădină, un toporaș sau o brândușă în pădure, o mierlă sau privighetoare care cântă la geamul nostru. Tocmai pentru că semnele ei sunt așa de discrete, ne bucură cu atât mai mult și ne emoționează. Un 1 martie plin de poezie și o primăvară care să-ți umple inima de frumos!