Felicitări de 8 Martie 2023 - Ziua Femeii: Imagini cu text pentru prietena, iubita sau soția ta!

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 03 mar 2023, 16:36
Felicitări de 8 Martie 2023 Foto(6)

Imagini cu text pentru prietena, iubita sau soția ta

Sursa: freepik

Felicitări de 8 Martie 2023 - Ziua Femeii. Ziua de 8 Martie este ocazia ideală pentru a aprecia toate femeile din viața noastră, cele ce sunt o inspirație pentru noi sau pur și simplu ne pun un zâmbet pe buze.

Felicitări de 8 Martie 2023- Ziua Femeii. Toți bărbații din lume le trimit mesaje mamelor, prietenelor, iubitelor, soțiilor sau colegelor lor, iar acestea sunt cele mai frumoase imagini cu text pe care acestea le pot primi.

Citește și: 8 Martie 2023: Ce se sărbătorește, de fapt, în această zi: Ziua Femeii sau Ziua Mamei?

Imagini cu text pentru mame

O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!
Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!
Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!
Dragă mamă, suflet bun, te iubesc și te ador.

Să ai zile multe și senine, să ne bucurăm de tine!

Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!
Mama, te iubesc! Pentru mine ești unică, ești primăvara mea însorită!

Draga mea mamă, Am căutat să găsesc un cadou potrivit pentru tine… şi cred că l-am găsit.

Sper să-ţi umple ziua de bucurie atunci când îl vei primi. La Mulţi Ani!

Citește și: La mulți ani de 8 Martie 2023: Mesaje, urări, imagini cu text și felicitări pentru Ziua Femeii

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mesaje pentru iubită/soție

Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!
Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!
Ai fost alături de mine în momentele în care nimeni nu era, ai crezut în

mine când nici măcar eu nu o mai făceam, iar pentru aceste lucruri, dar și multe altele, îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Femeii!

Am învățat atât de multe lucruri de la tine, cum să iubesc, cum să fiu fericit, cum să văd un viitor fericit și plin de împliniri alături de tine, iar pentru asta îți mulțumesc. La mulți ani de Ziua Femeii!

Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!

Ești persoana care mă inspiră, care îmi arată calea cea bună, cu care pot să vorbesc orice. Te iubesc!

Citește și: Ziua Mamei în 2023 nu se sărbătorește pe 8 martie. Iată pe ce dată pică, de fapt!

Mesaje pentru prietene/colege

Primăvara… anotimpul renașterii, al trezirii la viață, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua plină de feminitate, zâmbete, și căldura sufletească!
De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!
Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!
La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!
1.000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!

Citește și: Ziua Femeii 2023: Activități speciale și frumoase pe care le poți face cu iubita sau soția ta

Sursa: libertatea.ro

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.