Felicitări de Florii 2023: Poze cu flori și mesaje de La mulți ani pentru cei care își serbează ziua numelui

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 07 ian 2024, 04:25
Felicitări de Florii 2023 Foto(7)

Felicitări de Florii 2023

Sursa: Pexels.com

Felicitări de Florii 2023. În duminica de dinaintea Paștelui, creștinii celebrează Duminica Floriilor, zi în care persoanele ce poartă numele unei flori își serbează onomastica.

Felicitări de Florii 2023. Pentru persoanele ce poartă numele unei flori este motiv de sărbătoare, mai ales că la data de 9 aprilie este și dezlegare la pește, iar acestea sunt cele mai frumoase poze cu flori și mesaje de La mulți ani pentru sărbătoriți.

Citește și: Urări de Florii 2023: Poze cu flori și mesaje frumoase pentru Duminica Floriilor

Felicitări de Florii 2023 pentru cei care își serbează ziua numelui 

Totul pe lume se schimbă… doar florile se deschid în fiecare primăvară… Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează La mulţi ani!

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori: cu ghiocei ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, cu trandafiri ca să fii veşnic iubita şi cu margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti.

La mulţi ani de Florii!

E timpul să renaștem odată cu primăvara, e timpul să spunem “La mulți ani!” celei mai frumoase flori din viața noastră! Astăzi, fiind o zi frumoasă și știind că-i ziua ta, în parfumul dimineții, țin a te felicita. La mulți ani de Flori i!

De Florii, să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor și toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura.

La mulți ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!
Această zi să îţi aducă atât de multe flori, încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ! La mulți ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu flori: ghiocei, ca să îți păstrezi sufletul tânăr și curat, trandafiri, ca să fii veșnic iubită și margarete, pentru a-ți aminti mereu să zâmbești! La mulți ani!

De fiecare dată când te uiți la aceste flori să știi că cineva, departe, se gândește la tine. Aș vrea să fie mai multe moduri în care să-ți spun cât însemni pentru mine. Îți trimit câte un sărut ascuns în petalele fiecărei flori! La mulți ani!

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună.

La mulți ani!

Citește și: Vremea Florii 2023 și Paște 2023: Prognoza meteo pentru luna aprilie

Felicitări scurte de Florii 2023 pentru cei care își serbează ziua numelui 

Azi, de Florii, îţi urez ca ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi la mulți ani!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulţi Ani!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La mulţi Ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani!

Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer „La mulți ani” unei alte flori!

Eşti cea mai frumoasă dintre toate florile de pe Pământ! La mulţi ani! Azi trezeşte-te la viaţă odată cu natura! Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii! La mulți ani! 

Citește și: Floriile 2023: Rugăciunea pe care trebuie să o rostești în Duminica Floriilor. Aduce mare noroc și multă sănătate

Poze cu flori pentru cei care își serbează ziua numelui 

Citește și: Urări de Florii 2023. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani!” pentru cei care-și sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor

Surse: catine.ro, gandul.ro, capital.ro

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?