Felicitări de Mărțișor 2023: Imagini cu text pentru 1 Martie. O primăvară frumoasă să aveți! ”Mărțișorul meu să aducă o prevestire minunată a acestui anotimp prețios”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 dec 2023, 02:55
urari de martisor 2023 Foto(8)

Imagini cu text pentru 1 Martie

Sursa: PixaBay

Felicitări de Mărțișor 2023. Se apropie ziua în care românii vor întâmpina primăvara cu ajutorul mărțișoarelor, iar aceștia caută deja cadoul ideal pentru persoanele dragi, dar și mesajele pe care să le transmită acestora.

Felicitări de Mărțișor 2023. Vine primăvara, iar românii se pregătesc pentru a le oferi persoanelor dragi mărțișoare, dar și mesaje cu care să le ureze cea mai frumoasă primăvară.

Citește și: Mesaje de Mărțișor 2023: Urări, felicitări și imagini cu text pentru 1 Martie 2023

Imagini cu text pentru 1 Martie pentru mamă

Mamă dragă, îți doresc o primăvară plină de dragoste și bucurie!

Îți doresc un sezon de primăvară plin de noi începuturi și bucuria de a fi mamă. Îți mulțumesc că ești mereu alături de noi și că ne susții în fiecare pas al drumului nostru. Te iubim!

Îți doresc un sezon de primăvară plin de căldură și dragoste, la fel ca îmbrățișarea unei mame.

Primăvară luminoasă, mamă.

Un buchet de gânduri bune, un amalgam de sentimente frumoase și o grămadă de îmbrățișări… special pentru tine!

La mulți ani de 1 Martie! Fie ca acest mărțișor să ne aducă liniștea și fericirea de care avem nevoie toți și ca iubirea să ne îmbrățișeze sufletul.

Îți doresc un sezon al primăverii plin de frumusețe și bucurie, la fel ca dragostea și căldura pe care le aduci familiei noastre pe tot parcursul anului.

Primăvară fericită, mamă.

Fie ca Mărțișorul să-ți aducă primăvara in suflet! La mulți ani!

Ești lipiciul care ne ține familia unită și sunt atât de recunoscător/ recunoscătoare pentru tot ceea ce faci. Primăvară înfloritoare!

Citește și: Legenda Mărțișorului: Ce semnificație are acest mic obiect?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Imagini cu text pentru 1 Martie 2023 pentru iubit/iubită

 

Îți doresc o primăvară plină de creștere și schimbare, iar mărțișorul meu să aducă o prevestire minunată a acestui anotimp prețios!

Îți doresc o primăvară plină de dragoste, momente prețioase și fie ca acest mărțișor să îți bucure ochii și să îți coloreze ținutele!

Toate florile din lume pentru primăvara mea!

Primăvara este o perioada a noilor începuturi și nu mă pot gândi la o modalitate mai bună de a începe din nou decât cu tine lângă mine. Îți doresc o primăvară plină de dragoste și fericire, dragul/ draga mea.

Pe măsură ce florile înfloresc și zilele se lungesc, îmi amintesc de frumusețea și pasiunea pe care dragostea noastră le aduce în viața mea.

Îți doresc o primăvară plină de iubire și bucurie, iubirea mea.

Primăvara este o perioadă de reînnoire și creștere și sunt atât de recunoscător/ recunoscătoare că te am în viața mea cu care să o împărtășesc. Îți doresc o primăvară plină de iubire și fericire, dragul/ draga mea.

Căldura primăverii să ne apropie și frumusețea anotimpului să ne amintească de frumusețea dragostei noastre. Îți doresc o primăvară plină de iubire și fericire, iubirea mea.

Citește și: La multi ani de 1 Martie 2023! 10 mesaje prin care le urezi celor dragi o primăvară frumoasă

Sursa: ziarulunirea.ro

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.