Felicitări de Ziua Copilului 2023: Imagini cu text pentru 1 Iunie. ”Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!”

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 01 mar 2024, 22:10
 Felicitări de Ziua Copilului 2023 Foto(7)

Cu ocazia Zilei Copilului le puteți pune un zâmbet pe buze persoanelor apropiate, amintindu-le de momentele prețioase din copilărie

Sursa: freepik

Felicitări de Ziua Copilului 2023. La data de 1 Iunie celebrăm Ziua Copilului, iar aceasta este cea mai bună ocazie pentru a îi felicita pe cei mici.

Felicitări de Ziua Copilului 2023. Cu ocazia Zilei Copilului le puteți pune un zâmbet pe buze persoanelor apropiate, amintindu-le de momentele prețioase din copilărie. Iată cele mai frumoase felicitări, imagini cu text și mesaje de Ziua Copilului.

Citește și: Mesaje pentru copii de 1 Iunie 2023- Ziua Copilului

Felicitări de Ziua Copilului 2023

Citește și: Ziua Copilului- 1 Iunie 2023: Mesaje frumoase despre copii pe care le poți posta pe Facebook

Cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Copilului

Pentru copilul minunat din tine, îți doresc o Zi a Copilului plină de jocuri, surprize și dulciuri delicioase! Să te simți iubit și apreciat în fiecare moment!

Din suflet, pentru toți copiii lumii, azi va dorim doar bucurii. La mulți ani!

La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

1 Iunie, Ziua tuturor copiilor, să vă aducă numai fericire și bucurie! Să aveți parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase și de toată dragostea din lume! La mulți ani, dragi copii!

Cu ocazia Zilei Copilului, vreau să-ți spun că ești o minune în viața mea. Să păstrezi mereu bucuria și inocența copilăriei tale. Te iubesc!

Păstrează-ţi mereu zâmbetul cald, sufletul pur şi lumina în priviri, cum erau în prima zi în care m-ai văzut.

La mulţi ani!

La mulţi ani, copil frumos şi bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoţească şi toate visele să ţi se îndeplinească!

Trăieşte-ţi copilăria! Nu rata aceste momente fericite, care nu se mai întorc! La mulţi ani!

În această Zi a Copilului, îți doresc să visezi în culori și să îți urmezi pasiunile cu încredere.

Ești un copil deosebit și potențialul tău este nelimitat!

1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi sa creşteţi frumos. La mulţi ani!

Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Sa ne bucuram de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!

Pentru cea mai mare minune a vieții mele, pentru puiuțul care mi-a adus nespuse bucurii, pentru fiecare zâmbet și fiecare îmbrățișare, îți mulțumesc.

La mulți ani de Ziua Copilului- 1 iunie 2023!

Să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi când ai văzut chipul mamei. La mulți ani, copil frumos!

Sărbătorim astăzi inocența, curiozitatea și iubirea necondiționată pe care le aduci în viața noastră. La mulți ani de Ziua Copilului, micuțule!

La Mulți Ani! Să crești mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!

La Mulți Ani! Ziua în care ai intrat în viața noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!

Citește și: De ce se sărbătorește Ziua Copilului pe 1 iunie?