Felicitări! Faimoasa vedetă așteaptă cel de-al doilea copil: "Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea!"

Autor: Alexandra Gabriela
Actualizat: 01 aug 2022, 12:50
O cunoscută vedetă va aduce pe lume cel de-al doilea copil
Sursa: Instagram

Familia Jenner-Kardashian se mărește cu încă un membru! Kylie Jenner și Travis Scott vor deveni părinți pentru a doua oară.

Bucurie mare pentru cea mai populară familie din lume! Membrii familiei Jenner-Kardashian se pregătesc pentru venirea pe lumea a unui nou membru, mult dorit și așteptat.

Mezina familiei, Kylie Jenner a postat un video emoționant pe contul ei de Instagram în care le-a împărtășit fanilor faptul că în anul care vine, ea, împreună cu iubitul ei, rapper-ul Travis Scott, vor deveni părinți pentru a doua oară. Astfel, cea mai urmărită familie din lume se va mări cu încă un bebeluș, pe care, la doar 24 de ani, Kylie Jenner abia așteaptă să îl țină în brațe.

Citeste si: Kourtney Kardashian a aflat sexul bebelusului ei! Vezi daca va avea fetita sau baietel

Video-ul postat de viitoarea mămică a showbiz-ului american pe social media i-a lăsat pe urmăritorii ei cu lacrimi în ochi. Filmulețul a primit mii de comentarii de felicitări, dar și aprecieri atât de la fanii cuplului, cât și de la alte vedete internaționale, inclusiv Anastasia Soare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner)

 

Kylie Jenner le arată internauților cum se bucură întreaga ei de familie de aflarea minunatei vești. Iubitul ei, Travis Scott o îmbrățișează și este extrem de entuziasmat de noul rol pe care îl va avea, în timp ce celebra ei mamă, Kris Jenner primește cu multă bucurie vestea că va deveni din nou bunică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Este una dintre cele mai fericite zile din viața mea." a spus emoționată mama lui Kylie Jenner.

Mai mult, și micuța Stormi, în vârstă de trei ani, este entuziasmată de venirea unui frățior sau a unei surioare, așa cum reiese din videoul de pe pagina de Instagram a lui Kylie. Viitoarea soră mai mare, Stormi îi pupă drăgăstos burtica de gravidă a mamei ei, ceea ce i-a făcut pe admiratorii cuplului Kylie Jenner-Travis Scott să declare că este adorabilă.

Citeste si: Kourtney Kardashian a aflat sexul bebelusului ei! Vezi daca va avea fetita sau baietel

Kylie Jenner, o femeie împlinită

La numai 24 de ani, Kylie Jenner și-a creat un imperiu în domeniul cosmeticelor, iar brand-ul ei, "Kylie Cosmetics", se bucură de o popularitate extrem de mare în multe țări de pe glob. Deși relația cu actualul iubit, Travis Scott nu a fost ocolită de drame, având multe certuri și împăcări la activ, se pare că femeia de afaceri a reușit să găsească o soluție de mijloc, iar acum viața de familie este înfloritoare.

Cu toate că nu s-au căsătorit, Kylie Jenner și Travis Scott sunt cu adevărat o familie împlinită, iar micuța Stormi și viitorul bebeluș le aduc împlinirea supremă.

 

Taguri:

Penultimul episod al serialului „Vinovați de Iubire” este difuzat la data de 19 septembrie 2024. Urmărește episodul 53 al serialului “Vinovați de iubire” online live, în această seară.