Felicitări! Larisa Groza, fosta concurentă de la Casa iubirii, a anunțat sexul copilului

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 02 iul 2024, 15:19

Larisa, fosta concurentă de la Casa Iubirii, s-a afișat însărcinată pe pagina de Instagram

Sursa: Instagram / Larisa Groza

Fosta concurentă de la Casa iubirii, Larisa Groza, și-a surprins fanii cu dezvăluirea sexului bebelușului său la petrecerea specială la petrecerea de Gender Reveal.

Larisa Groza, cunoscută publicului din România ca una dintre cele mai apreciate concurente ale emisiunii „Casa iubirii”, a anunțat recent că este însărcinată.

Larisa a anunțat sexul copilului

Aceasta a organizat o petrecere de Gender Reveal unde a dezvăluit sexul bebelușului, oferind astfel o mare surpriză fanilor și prietenilor ei, va avea băiețel.

Tânăra a fost eliminată din emisiune după ce și-a exprimat dorința de a pleca, însă acest lucru nu a diminuat aprecierea și susținerea din partea fanilor.

După plecarea sa din competiție, Larisa a fost foarte activă pe rețelele sociale, împărtășind momente importante din viața ei cu urmăritorii săi. Totuși, în ultimele zile, activitatea ei pe platformele sociale a scăzut, fapt ce a alimentat speculațiile despre o posibilă sarcină.

Confirmarea a venit când Larisa a participat la un eveniment unde nu s-a sfiit să își arate burtica de gravidă. Fanii au fost entuziasmați și i-au trimis numeroase mesaje de felicitare, urându-i o sarcină ușoară.

Comentariile de pe rețelele sociale au fost pline de admirație: „Sarcină ușoară!”, „Ești însărcinată, te-am văzut duminica trecută! 😍 Sarcină ușoară, erai superbă!”.

Citește și: România- Olanda, optimile EURO 2024: 40.000 de fani români din toate colțurile lumii vor fi prezenți să susțină „Generația de Suflet”

Citește și: Scandal de proporții în rândul maneliștilor: Bogdan de la Ploiești și Florin Salam și-au aruncat vorbe grele la o nuntă la care au fost invitați să cânte

Povestea de dragoste a Larisei

În urma acestor speculații, Larisa a decis să confirme oficial vestea sarcinii și a transmis un mesaj emoționant pe Instagram. Ea a povestit cum a început relația cu tatăl copilului, dezvăluind detalii intime despre evoluția lor ca pereche.

Relația lor a început înainte de emisiunea „Casa iubirii”, dar ambii parteneri aveau bagaj emoțional din relații anterioare, ceea ce a dus la despărțiri și împăcări repetate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

„POVESTEA NOASTRĂ a început înainte de 'Casa iubirii'. Ne-am cunoscut pe 24 decembrie 2022, ne-am văzut pentru prima dată pe 25 ianuarie, însă relația noastră a durat două luni, ambii venind cu probleme de neîncredere din trecutul nostru.

Încercând să-l uit, m-am înscris la emisiunea 'Casa iubirii'. Am încercat să cunosc persoane noi, caractere noi. Însă timpul trecea, el tot în mintea mea rămânea”, a scris Larisa pe pagina de Instagram.

Ea a continuat povestea explicând cum, după eliminarea din emisiune, au reluat legătura și au decis să își mai dea o șansă. În final, decizia de a continua în sezonul trei a fost motivată de frica de a nu suferi din nou.

Cu toate acestea, în timpul vacanței dintre sezoane, Larisa a aflat că este însărcinată și a decis să părăsească emisiunea. Acum, împreună cu partenerul ei, se bucură de vestea că vor deveni părinți.

Recent, Larisa a postat un videoclip pe Instagram Reels de la petrecerea de Gender Reveal, dezvăluind că viitorul lor bebeluș va fi băiețel. Evenimentul a fost unul plin de emoții și bucurie, marcând un nou început pentru fosta concurentă de la „Casa iubirii”.

Mesajul Larisei către fani a fost unul plin de iubire și recunoștință, mulțumindu-le celor care o susțin și le-a transmis că este prea ocupată să iubească pentru a se concentra pe critici.

„Suntem foarte fericiți împreună ️  Mi-am dorit să primiți de la mine această veste, dar chiar și așa, sper să o primiți cu bucurie. Celor care vă bucurați, vă mulțumesc. Celor care mă judecați, vreau să vă spun că nu am timp să vă urăsc pentru că sunt prea mult ocupată să iubesc ️”, a încheiat mesajul.

Astfel, Larisa Groza începe un nou capitol al vieții sale, plin de fericire și așteptare, alături de partenerul ei și viitorul lor băiețel.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?