Felicitări pentru mama ta de 8 martie 2024

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 08 mar 2024, 14:03

Ce mesaje le putem trimite femeilor din viata noastra de 8 martie

Sursa: freepik

Mesaje speciale pentru mama de 8 Martie 2024. Cu ocazia Zilei Femeii, trimite cele mai emoționante gânduri către cea mai semnificativă femeie din viața ta.

Iată câteva sugestii de mesaje, urări și SMS-uri pline de frumusețe pe care le poți împărtăși de Ziua Mamei.

Citește și: Mesaje frumoase pentru prima zi de primăvară din 2024

Felicitări pentru mama ta de 8 martie 2024

„Primăvara să-ţi înmiresmeze sufletul cu parfumul primilor ghiocei, primele rândunele să-ţi readucă zâmbetul şi bucuria, să iubeşti şi să fii iubită.

Roua dimineţilor, adierea vântului şi acest mărţişor să-ţi amintească cât de mult te iubesc, scumpa mea mamă.”

„Vreau să povestesc multe despre această zi, dar am înțeles principalul lucru în viață – mama este cea mai necesară ființă! Fie ca visele tale prețuite să devină realitate astăzi. Viața să se umple de fericire, iar ridurile să apară de la zâmbetele vesele. Te felicit, mamă: la mulți ani! Iar dacă te-am jignit cu ceva, tu iartă-mă – n-a fost intenționat!”

„La Mulți Ani, Mama! Îți doresc să ai în continuare zile ușoare și senine, fericire pură în suflet și liniște ca să te bucuri de toate frumusețile pe care viața încă le are pregătite pentru tine. Să rămâi tânără și frumoasă! Te iubesc!”

„Nu există cuvinte suficiente pentru a-ți exprima cât de mult însemni pentru mine. Ești o femeie frumoasă, puternică și talentată, și mă bucur că am ocazia să fiu alături de tine în fiecare zi.

La mulți ani de 8 Martie și multă fericire în viața ta!”

Citește și: Se sărbătorește sau nu Ziua Bărbatului pe 9 Martie 2024

Mai multe urări pentru Ziua Femeii

„Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat.Îți

doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi.

Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când

viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Fiecare zi este specială alături de tine, dar 8 Martie este cu adevărat o zi specială. Îți mulțumesc pentru toată dragostea, înțelepciunea și grijile pe care le arăți față de mine și față de cei dragi. Să ai un 8 Martie minunat!”

„Precum sunt florile gingașe, soarele luminos, apele limpezi și izvoarele cristaline, așa să fii tu, mămică dragă, bună, înțeleaptă și frumoasă! La multi ani de 8 Martie!”

„O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta dragoste. Te iubesc infinit. La mulți ani, mama!”

„Draga mea mămică, O primăvară caldă să fie în sufletul tău. Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Tu ai puteri mai presus de ale îngerilor și viața mea este paradisiacă alături de tine. Stăpâna inimii mele, iți ofer azi roadele ei, care ți se cuvin: toată dragostea mea iți aparține. Scumpa mea iubită, te ador!".