Felicitări și imagini cu text de Dragobete 2023: Mesaje frumoase cu ”Te iubesc”

Author: Bianca Vidoi
Actualizat: 22 nov 2023, 06:30
mesaje de dragobete 2023 Foto(4)

Mesaje frumoase cu ”Te iubesc”

Sursa: Pexels.com

Felicitări și imagini cu text de Dragobete 2023: Sărbătoarea iubirii este celebrată la data de 24 februarie, iar în acea zi, partenerii vor fi surprinși cu diferite mesaje de apreciere și iubire.

Felicitări și imagini cu text de Dragobete 2023: Acestea sunt câteva mesaje cu ajutorul cărora persoana iubită se va simți apreciată, mesaje ce pot fi trimise în fiecare zi, nu doar de Dragobete.

Citește și: Dragobete 2023: Cum se sărbătorește ziua îndrăgostiților la români? Tradiții și obiceiuri

Mesaje prin care să vă arătați iubirea

 

,,Te iubesc pentru ca trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că ești totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru."

,,Sunt fericită să am ocazia să sărbătoresc acest Dragobete alături de cea mai specială persoană din întreaga lume! Cât de norocoasă sunt!"

,,Hai să îmbătrânim împreună! Să ne numărăm unul celuilalt ridurile pe măsură ce trece timpul.

Hai să vedem cine își va pierde primul dinții, dar și cine va avea nevoie de baston primul."

,,Când sunt în preajma ta mă simt confortabil, mă simt eu în totalitate. Destinul ne-a adus împreună pentru că tu ești sufletul meu pereche."

,,Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte.

Îmi doresc enorm să te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubită. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!"

,,A fi cu tine este un vis împlinit. Mi-ai făcut viața completă. Te iubesc iubire!"

,,În ziua în care te-am cunoscut viața mi s-a schimbat.

Felul în care mă faci să mă simt e greu de explicat în cuvinte. Mă faci să zâmbesc într-un mod special. Mă faci să te iubesc din ce în ce mai profund în fiecare zi pe care o petrecem împreună."

,,Mi-ai schimbat viața în bine și pentru asta voi fi întotdeauna recunoscătoare. Te iubesc enorm!"

,,Vreau să știi că te iubesc foarte mult.

Tu ești cel mai prețios om pe care-l am, tu ești familia mea, promit că voi avea grijă de tine și de sentimentele noastre până la adânci bătrâneți."

,,Cel mai minunat lucru din lume este atunci când te uiți la cineva la care ții cu adevărat și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc!"

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

,,Cuvintele nu pot descrie cât de mult te iubesc și te ador. Fiecare clipă petrecută împreună mă face să îmi doresc asta pentru restul zilelor noastre. Te iubesc!"

,,Nu credeam că poți întâlni pe cineva de care să te îndrăgostești mereu și mereu, în fiecare zi. Apoi te-am cunoscut pe tine."

Citește și: Horoscop martie 2023: Zodiile care își găsesc marea iubire în prima lună de primăvară. Ce ne spun astrele?

Imagini cu text de Dragobete 2023 

Jumătatea voastră se va bucura să primească un mesaj prin care să se simtă iubite și apreciate. Aceste gânduri pot fi transmise în fiecare zi, dar mai ales de Dragobete, sărbătoarea prin care românii celebrează dragostea dintre parteneri, prieteni sau membrii ai familiei. Iată câteva mesaje prin care să le spuneți persoanelor dragi că le iubiți.

Sursa: vulping.ro 

Citește și: Dragobete 2023: Cinci greșeli pe care le facem cu toții și care ne creează probleme în dragoste