Felicitări și urări de Sfântul Vasile 2023. Mesaje de La mulți ani pentru Vasile și Vasilica

Autor: Sara Andreescu
Actualizat: 29 sep 2023, 06:55

La mulți ani de Sfântul Vasile

Sursa: freepik.com

Mesaje Sf Vasile 2023. Felicitări, urări și mesaje de La mulți ani pentru Vasile, Vasilica și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Vasile cel Mare.

La mulți ani de Sântul Vasile 2023. Cele mai calde urări și mesaje de La mulți ani pentru Vasile, Vasilica, Vasilică, Vasi, Vasilis, Vasilisa și alte derivate care se sărbătoresc pe data de 1 ianuarie, cu ocazia Sfântului Vasile cel Mare. 

Mesaje de Sf Vasile 2023 

Mesaje de „La mulți ani!” de Sf Vasile 2023.

Cele mai frumoase felicitări și mesaje pentru Vasile, Vasilica și toți cei care își sărbătoresc onomastica de Sfântul Vasile cel Mare.

Potrivit statisticilor, peste 600.000 de români își sărbătoresc onomastica în prima zi a anului, atunci când este prăznuit Sf Vasile, unul dintre cei mai importanți părinți ai bisericii ortodoxe și unul dintre cei mai mari teologi creștini.

Ocrotitor al sărmanilor și păzitor de duhuri rele, Sfântul Vasile este sărbătorit în fiecare an la data de 1 ianuarie, potrivit calendarului ortodox

Citește și: Ce nu trebuie să-ți lipsească de Sf Vasile 2023. Sunt simbol al belșugului și al vieții împlinite  

Sfântul Vasile 2023. Felicitări și urări de La mulți ani 

„Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți ani Vasile/Vasilica!” 

„Fie ca inima și sufletul tău să se deschidă precum florile de primăvară și să primească în ele toată bucuria și fericirea.

La mulți ani, Vasile!” 

„Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubită și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite! La mulți ani!”

„Vasile/Vasilica îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca zăpada. La mulți ani!”. 

„Să îți trăiești viața așa încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit și să ai puterea să lași în urmă tot ceea ce te supără! La mulți ani, Vasilica!

Citește și: Ce trebuie să faci în ziua de Sfântul Vasile 2023. Vei fii sănătos și ferit de rele tot anul

La mulți ani de Sf Vasile. Mesaje și SMS-URI pentru sărbătoriți 

„La mulți ani și mult noroc în această zi speciala. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sfântul Vasile să te călăuzească mereu!„

„De Sf. Vasile, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor!„ 

„Sfântul Vasile să te ocrotească în fiecare zi, să iți aducă liniște si pace! La mulți ani cu împliniri si momente frumoase!„ 

,,Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor! ”

„Sărbătoare Sf Vasile să îți aducă zile senine și fericire alături de cei dragi, sănătate și cât mai multe visuri împlinite! La mulți Ani!”  

„Sfântul Vasile să-ți aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul tău! La mulți ani cu împliniri!” 

 „Îți urez ca atât ziua de astăzi, cât și zilele ce urmează, să fie pline de bucurii și realizări și să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!”

 

Taguri: