Felicitarile si scrisorile de Craciun sunt de moda veche? Vezi cati copii ii mai trimit mosului scrisori prin posta VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:21

Sediile postei romane sunt asaltate in aceasta perioada mai mult de romani care isi platesc facturile decat de cei care vor sa trimita o felicitare sau o scrisoare celui drag.

Nu costa mult, intre 1 leu si 5 lei, insa micul petic de hartie cu imagini delicate intra incet incet in istorie.

 

Daca cei mari au inlocuit traditia cu noua tehologie, cei mici incep sa descrifreze magia scrisorilor trimise lui Mos Craciun. Si evident, asteapta cu nerabdare si un raspuns. Acesta nu intarzie sa apara, dar cu un mic ajutor.

 

De trei ani, din luna octombrie si pana pe 20 decembrie, familia Craciun il ajuta pe Mos Craciun sa tina legatura cu copiii din Romania.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

 

Printre norocosii care au vazut deja raspunsul de la Mos i-am gasit pe Daria, Radu si David. Au intre 3 si 8 ani si este deja al treilea an cand primesc asteptatele scrisori.

 

Parintii joaca un rol foarte important pentru ca raspunsul Mosului sa ajunga la copil acasa. Trebuie sa intre pe internet, sa completeze un formular si sa lase datele unde ajutoarele lui Mos Craciun sa aduca mult asteptatul pachet tocmai de la Polul Nord.