„Felul în care îl privea spune multe. Parcă din priviri vă iubiți”. Reacții fulminante în mediul online, după ce Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost surprinși împreună

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 14 mar 2023, 20:23

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești s-au întâlnit într-o sală de cinema și amândoi erau cu zâmbetul până la urechi

Sursa: TikTok

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, de fiecare dată când au colaborat, au atras milioane de aprecieri și de comentarii frumoase din partea fanilor, doar că unii dintre ei s-au grăbit să spună chiar că ar forma un cuplu.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au colaborat de multe ori și multe persoane chiar ar fi dorit să îi vadă împreună. Deși fiecare dintre ei are o altă relație, aceștia nu s-au oprit și continuă să creadă că, între ei, este ceva.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au stârnit noi controverse după ultima apariție

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești s-au întâlnit într-o sală de cinema și amândoi erau cu zâmbetul până la urechi.

Acesta chiar i-a pus mâna pe burtică, moment în care s-au uitat unul la altul și au zâmbit puternic.

Cu toate că gestul pare unul banal, fanii celor doi au sesizat cât de frumos s-au uitat unul la altul și a fost nevoie de un singur comentariu despre o posibilă relație, ca și altele să își facă apariția.

Internauții sunt de părere că cei doi au sentimente unul pentru altul, chiar dacă, în urmă cu ceva timp, au spus că nu este nimic între ei mai mult decât o prietenie.

Cu toate aestea, fanii s-au legat de modul în care s-au privit și au spus că acest gest a fost suficient cât pentru ca bănuielile lor să fie confirmate.

Citește și: Câte kilograme a luat Theo Rose în greutate de când este însărcinată: ”Mă gândesc că este normal să iau în greutate” Fanilor nu le-a venit să creadă

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„E magică în preajma lui, s-ar fi potrivit”, „Felul în care îl privea spunea multe”, „Doamne, parcă din priviri vă iubiți”, „Știu că sunteți doar prieteni, dar Theo te privește mereu într-un fel”, „Ne-a fost doar să vă vedem pe amândoi”, „Privirea lui Theo și atingerea lui Bogdan zic tot”, au fost doar o parte dintre comentariile lăsate la postarea cu cei doi îndrăgiți artiști.

Theo Rose se gândește la marea întâlnire

Theo Rose a stat de vorbă cu fanii ei, iar unul dintre ai a întrebat-o dacă este sau nu pregătită de naștere, fiind o experiență despre care se spune că nu este tocmai cea mai ușoară.

Artista a recunoscut că se teme de acest moment, deoarece nu are de unde să știe cum va decurge, fiind și cel mai important moment din viața unei femei.

Cu toate acestea, Theo Rose a decis să nască pe cale naturală, pentru a se recupera cât mai repede, deoarece nu poate sta departe de scenă prea mult timp.

Citește și: Theo Rose a făcut publică prima ecografie a bebelușului. Ce detaliu a observat artista la scurt timp după ce a fost la control

De asemenea, solista a mai precizat că și reticența pe care o are față de operații a contat în luarea deciziei, deoarece nu a suferit nicio intervenție chirurgicală până acum și nici nu vrea ca operația de

cezariană să fie prima dintre ele.